Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Scurt ghid pentru postarea anunturilor in categoria Locuri de munca

Probabil deja ai observat ca, atat la cererea angajatorilor, cat si a angajatilor, am introdus noi subcategorii in Locuri de munca. Astfel, fie ca ai disponibil la tine in firma un loc de munca specializat in IT – Telecomunicatii, de exemplu sau Resurse Umane, fie ca iti cauti un job, exista acum categorii dedicate tuturor acestor specializari.

 

Asadar, in cele ce urmeaza o sa iti ofer cateva indicatii legate de adaugarea unui anunt, in functie de tipologia sa – vizeaza oferirea unui loc de munca sau vizeaza cautarea unui loc de munca.

  1. In cazul in care esti in cautarea unui loc de munca, sa spunem in domeniul IT, cel mai important aspect este cel legat de incadrarea anuntului tau. Concret, cand te afli in pagina Adauga anunt nou, imediat dupa ce ai scris titlul dorit, va fi necesar sa selectezi categoria Caut loc de munca:

Dupa cum ai putut observa, imediat dupa tastarea titlului dorit, sistemul nostru iti face o sugestie de incadrare in categorie, in functie de termenii utilizati in titlu.

Recomandare: de fiecare data asigura-te ca anuntul tau este incadrat corect (vezi mai sus exemplul ilustrat)

 

  1. In cazul in care oferi un nou loc de munca, trebuie sa te asiguri ca acesta este incadrat cat mai corect, in functie de tipologia sa.

Cu cat incadrarea anuntului tau este mai specificata, cu atat cresc sansele de vizualizare. Sa ne imaginam un mic scenariu: 

Ionut isi cauta un loc de munca in domeniul vanzarilor.

Acesta, imediat dupa accesarea categoriei Locuri de munca, cel mai probabil va merge in subcategoria Agenti de vanzare – consultanti pentru ca aici se vor gasi cele mai multe anunturi pretabile pentru postul dorit. De aici, putem intui foarte usor ca nu va cauta un post de vanzari in subcategoria Bone – Menajere :)

Asadar, sfatul nostru este sa acorzi o mare atentie atunci cand selectezi subcategoria potrivita anuntului tau deoarece o alegere inteleapta iti poate creste serios sansele de a gasi postul de munca sau candidatul potrivit.

 

Nu in ultimul rand, dorim sa venim in sprijinul tau si cu alte mici ‚trucuri’ pentru a face din anuntul tau cea mai buna oferta de angajare (fie ca discutam de o oferta, fie ca vorbim de o cerere):

  • Daca oferi un loc de munca, foarte important este sa specifici denumirea postului ce il oferi, locatia unde se va desfasura activitatea, programul de lucru si de asemenea principalele sarcini pe care le vei atribui viitorului angajat; totodata, de ajutor poate fi si o adresa de email afisata la datele de contact, unde potentialii candidati isi vor putea expedia CV-urile.
  • Daca esti in cautarea unui loc de munca, axeaza-te in principal pe tipul de post dorit si de asemenea, pe experienta avuta; o descriere succinta a experientei avute poate face diferenta in ochii viitorului angajator; de asemenea, nu uita sa enumeri si cateva calitati / puncte forte ale tale.

 

Mult succes!