Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Care este valabilitatea unui anunt fie gratuit sau platit?

Un anunt este activ pentru 30 de zile, fie el gratuit sau adaugat contra cost, dupa care se dezactiveaza automat. Asta daca nu mai faci nimic in privinta lui.

In ultimele 3 zile de valabilitate ale acestuia se va putea prelungi din nou cu inca 30 de zile, in caz ca oferta este in continuare de actualitate. Prelungirea chiar aducand anuntul din nou printre primele rezultate, ca si cand oferta a fost adaugata in acel moment.

Singurul lucru de care sa tii cont este faptul ca in cazul categoriilor cu o limita de anunturi gratuite, cat timp aceasta a fost atinsa, poti prelungi contra cost anuntul acum sau gratuit urmarind notificarea din contul tau:

Screenshot_11.png

Screenshot_9.png

Fii fara grija, chiar daca un anunt promovat s-a intamplat sa nu fie prelungit in timp util, o data cu activarea acestuia inapoi, se va restabili perioada de valabilitate a serviciului de promovare pana la data aleasa initial.

Exemplu: Pentru un anunt adaugat in subcategoria de Imobiliare / Cazare - Turism, unde se poate adauga un anunt gratuit la fiecare 30 de zile. Cum butonul de Prelungire va fi disponibil ceva mai devreme decat perioada respectiva, poti prelungi oferta contra cost chiar in acel moment, sau gratuit peste inca 2 zile, dupa ce anuntul si-a dus la bun sfarsit perioada de valabilitate standard. Iar pozitia respectiva devine din nou disponibila.

Suplimentar: In acest interval de 30 de zile, il poti reactualiza, adica sa intervii asupra datei de afisare a anuntului (fara a afecta valabilitatea lui) pentru a aparea din nou la inceput de lista.