Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Ce etape presupune verificarea contului cu un numar de telefon? Pentru mai multe informatii apasa aici.

Cum devin un vanzator de succes?

Un anunt bine scris ii simplifica viata cumparatorului si iti creste tie sansele de succes. Modul in care il formulezi are la fel de multa importanta ca oferta in sine.

Ne-am uitat la anunturile care s-au remarcat prin numarul mare de utilizatori interesati si prin tranzactii incheiate rapid si am analizat ce calitati au in comun. Tine si tu cont de ele atunci cand iti formulezi oferta:

1. Pret atractiv

Raportat la pretul produsului nou-nout si la pretul propus de alti vanzatori de pe OLX pentru produse similare. Pentru mai multe recomandari, citeste articolul de aici.

 

 

2. Fotografii reusite si numeroase

Calitatea fotografiilor se reflecta in numarul de utilizatori interesanti. Fa rost de o camera buna si asigura-te ca pui produsul in valoare prin fotografii clare, cu luminozitate buna, pe un fundal neutru.

 

- dezordine in fundal

- luminozitate slaba

- calitate slaba a imaginii (poza 'miscata')

- produsul se afla in centrul imaginii

- fundal clar si luminos

calitate foarte buna a imaginii

 

Surprinde produsul din unghiuri variate, astfel incat utilzatorul sa isi faca o imagine clara despre ce vinzi – din spate, fata, laterala. Anticipeaza ce detalii ar vrea sa vada si asigura-te ca le surprinzi in imagini. Anunturile cu 3 fotografii obtin cu pana la 40% mai multe vizite decat un anunt cu o singura fotografie. Fii generos cu galeria foto!

 

 

3. Descriere detaliata

Pune-i utilizatorului la dispozitie toate detaliile de care are nevoie pentru a lua o decizie informata. Dar nu oricum, ci intr-o forma usor de citit. Preferabil cu paragrafe si liniute, nu cu blocuri mari de text. Alta idee, alt alineat. Pune semnele de punctuatie necesare (si evita semnul exclamarii, rar e cu adevarat nevoie de el). Inainte sa apesi publica, mai citeste textul o data.

 

Cine stie ce scrie aici? Nu are nimeni timp sa descifreze.

 

Asa mai merge! Text detaliat, usor de parcurs datorita paragrafelor clar delimitate.

 

4. Raspuns rapid

Prin rapid intelegem in mai putin de o ora. Daca faci asta, te evidentiem ca utilizator de incredere adaugand o insigna speciala in dreptul profilului tau. Asa, vor sti si alti utilizatori ca esti dispus sa le oferi lamuriri in timp util si vor prefera sa te contacteze inaintea vanzatorilor mai putin implicati.

Castiga increderea adaugand si o fotografie cu tine atunci cand iti creezi sau actualizezi profilul. Oamenilor le place sa stie cu cine discuta.

 

Pune in aplicare toate recomandarile – publica un anunt nou. Gasesti toti pasii aici.