Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum stiu cati utilizatori au salvat ca favorit anuntul meu?

Un indicator important cand vine vorba de performanta anuntului tau este numarul de utilizatori care l-au salvat ca favorit apasand steluta din dreptul lui. Asta inseamna ca sunt interesati si vor sa il poata accesa usor in viitor, in eventualitatea in care se hotarasc sa cumpere.

 

Interesati.png

Poti vedea oricand cati oameni au vrut sa aiba la indemana anuntul tau urmarind rubrica de statistici. Tot acolo afli si numarul de vizualizari ale anuntului, precum si numarul de vizualizari ale datelor tale de contact.

Daca nu sunt prea multe semne de interes, e posibil ca pretul cerut sa fie unul mai mare decat media altor oferte similare sau ca produsul oferit sa nu fie la mare cautare. Acorda mai mult timp si, daca nu vezi semne de imbunatatire, vezi ce modificari utile ii poti aduce anuntului tau. E posibil sa iti fie de ajutor articolul nostru cu 34 de recomandari prin care anuntul tau atrage mai multi cumparatori.