Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce sa fac daca nu imi gasesc anuntul?

Cu cat e mai ordine in casa, cu atat e mai usor sa iti gasesti lucrurile. Asa si pe OLX, cu cat iti formulezi mai bine anuntul, cu atat mai usor iti va fi sa dai de el. Uite doua metode simple prin care iti poti identifica anuntul pe OLX:

  • Dupa cuvintele-cheie din titlu
    Foloseste motorul de cautare de pe pagina principala OLX.ro. Include in cautare unul sau doua cuvintele cheie din titlul (nu si descrierea) anuntului publicat de tine.

 

cautare1.png

 

  • Dupa categoria si subcategoria in care se afla produsul oferit
    Intra in pielea unui potential cumparator interesat de ce vinzi tu. Navigheaza pe site selectand intai categoria, apoi subcategoria potrivita produsului tau. Vei vedea intai anunturile promovate, apoi cele gratuie, in ordine invers cronologica (de la cele mai recente la cele mai vechi).

 

cautare2.png

Daca nici una dintre cele doua metode nu te duce spre anuntul tau, mai ai o optiune. Intra in contul tau si alege sectiunea Anunturi. Acolo le gasesti atat pe cele active, cat si pe cele in asteptare, dezactivate sau moderate. Ai o bara de cautare si aici, pe care poti sa o folosesti.

Vrei sa stii cum iti mai poti administra anunturile? Intra aici.