Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

Ce sa fac daca am contul restrictionat?

 

Dat fiind faptul ca incepand cu luna Ianuarie exista posibilitatea de a adauga anunturi peste limita de 100 anunturi gratuite pe fiecare cont, creearea mai multor conturi nefiind justificata, fiecare utilizator al site-ului are posibilitatea de a-si selecta un singur cont care sa ramana activ pe site.

Asadar daca cumva ai mai multe conturi pe site, in momentul in care incerci sa te loghezi in oricare dintre ele vei vedea mesajul de mai jos:

 

Apasand butonul "Selecteaza contul" vei putea vedea o lista cu toate conturile tale, iar cel in care esti logat va avea mentiunea "Currently logged". Asadar tot ce iti ramana de facut este sa selectezi contul pe care doresti sa-l folosesti in continuare.

 

 

In ceea ce priveste celelalte conturi, ele vor ramane active, de asemenea si anunturile publicate din ele, cu mentiunea ca nu vei mai putea adauga noi anunturi si de asemenea nu le vei putea reactualiza, modifica sau promova anunturile existente. Astfel anunturile vor expira in termen de maxim 30 de zile.

 

In situatia in care tu ai un singur cont pe site, insa, ai primit acel mesaj pentru a selecta contul principal, rugamintea noastra este sa ne transmiti aici adresa ta de email si numarul de telefon pentru a te putea ajuta.