Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

Anunturi gratuite. Limitele pentru fiecare categorie

Informații generale

Exista anumite categorii (vezi tabel) in care se pot publica un numar restrans de anunturi gratuite iar pentru publicarea mai multor anunturi se pot achizitiona pachete, in functie de numarul de anunturi pe care doresti sa il adaugi in decurs de 30 de zile (perioada valabilitate pachet).

 

1.png

 

* toate anunturile, atat cele gratuite cat si cele din pachet au aceeasi perioada de valabilitate, 30 de zile din momentul publicarii.

Ai posibilitatea de a publica anunțuri peste această limită contra-cost. Asadar, daca ai mai mult de 100 de produse pe care vrei sa le publici pe OLX acum ai aceasta posibilitate.

 

Important: in categoriile unde exista un anumit numar de anunturi gratuite (de exemplu in Autoturisme), sunt contorizate anunturile postate, chiar daca ulterior postarii acestea sufera urmatoarele modificari:

-  sunt dezactivate de catre utilizator (in perioada de valabilitate)

-  sunt moderate de catre noi ca urmare a unor nereguli constatate (discutam de anunturi active la acel moment)

- sunt sterse direct de catre utilizator din contul sau (de asemenea, anunturi active la momentul actiunii)

Nu se contorizeaza anunturile ce inca nu au fost verificate de catre colegii din departamentul de moderare si astfel nu sunt inca active pe site. Acestea intra in respectiva limita abia dupa ce devin active pe site.

 

Cum achiziționez un pachet?

Când este depășită limita unei astfel de categorii te vom anunța în momentul în care vei dori să adaugi un anunț peste limita stabilită.

Vei avea posibilitatea de a alege din mai multe pachete prestabilite în funcție de nevoile tale. prețul depinde de categorie și de numărul anunțurilor din pachet și vor fi afișate în momentul în care acestea sunt selectate.

 

Cât timp am la dispoziție pentru a publica anunțurile din pachet?

După ce a fost achiziționat pachetul, nu este nevoie să te grăbești, fiindcă ai la dispoziție o perioada pentru a publica toate anunțurile din pachet. Perioada de valabilitate (30 de zile) este specificata in dreptul pachetului pe care il achizitionezi.