Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

Anunturi gratuite. Limitele pentru fiecare categorie

Informații generale

In cadrul tuturor categoriilor de pe OLX se poate publica un numar limitat de anunturi gratuite.

Bineinteles, poti publica in continuare orice numar de anunturi iar pentru acest lucru se pot achizitiona pachete de anunturi.

Important: fiecare pachet achizitionat, indiferent de categoria / valoarea sa, este valabil 30 zile. Cu alte cuvinte, respectivele anunturi pot fi utilizate in termen de 30 zile de la data achizitiei. In cazul in care raman anunturi neconsumate din pachet, ele nu se pot reporta / returna. Anunturile adaugate in pachet nu vor fi si promovate, ci vor aparea in lista de anunturi ca si anunturi normale. Promovarea o poti cumpara separat, folosind butonul **Promoveaza**. 

 Limite_OLX_actualizate.PNG

 

* toate anunturile, atat cele gratuite cat si cele din pachet au aceeasi perioada de valabilitate, 30 de zile din momentul publicarii.

 

Important: in categoriile unde exista un anumit numar de anunturi gratuite (de exemplu in Autoturisme), sunt contorizate anunturile postate, chiar daca ulterior postarii acestea sufera urmatoarele modificari:

-  sunt dezactivate de catre utilizator (in perioada de valabilitate)

-  sunt moderate de catre noi ca urmare a unor nereguli constatate (discutam de anunturi active la acel moment)

- sunt sterse direct de catre utilizator din contul sau (de asemenea, anunturi active la momentul actiunii)

Nu se contorizeaza anunturile ce inca nu au fost verificate de catre colegii din departamentul de moderare si astfel nu sunt inca active pe site. Acestea intra in respectiva limita abia dupa ce devin active pe site.

 

Cum achiziționez un pachet?

Te notificam de indata ce este depășită limita intr-o anumita categorie si tu doresti sa adaugi un anunț peste aceasta. 

Vei avea posibilitatea de a alege din mai multe pachete prestabilite în funcție de nevoile tale. Prețul depinde de categorie și de numărul anunțurilor din pachet și vor fi afișate în momentul în care acestea sunt selectate.

 

Cât timp am la dispoziție pentru a publica anunțurile din pachet?

După ce a fost achiziționat pachetul, ai la dispoziție o perioada de 30 de zile pentru a publica toate anunțurile din pachet. Ea este specificata si in dreptul pachetului dupa achizitionare.