Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Anunturi gratuite. Limitele pentru fiecare categorie

Informații generale

In cadrul tuturor categoriilor de pe OLX se poate publica un numar limitat de anunturi gratuite.

Bineinteles, poti publica in continuare orice numar de anunturi iar pentru acest lucru se pot achizitiona pachete de anunturi.

Important: fiecare pachet achizitionat, indiferent de categoria / valoarea sa, este valabil 30 zile. Cu alte cuvinte, respectivele anunturi pot fi utilizate in termen de 30 zile de la data achizitiei. In cazul in care raman anunturi neconsumate din pachet, ele nu se pot reporta / returna. Anunturile adaugate in pachet nu vor fi si promovate, ci vor aparea in lista de anunturi ca si anunturi normale. Promovarea o poti cumpara separat, folosind butonul **Promoveaza**. 

Screenshot_5.png

* singurele subcategorii unde nu s-ar putea adauga un anunt gratuit, limita fiind de 0, sunt cele din Locuri de munca / Soferi, Paza si protectie, Casieri-Lucratori comerciali, Lucratori productie-Depozit-Logistica, Agenti-consultanti vanzari, Call Center, Alte locuri de munca, Munca in strainatate si Personal hotelier-restaurant

* toate anunturile, atat cele gratuite cat si cele din pachet au aceeasi perioada de valabilitate, 30 de zile din momentul publicarii.

Pentru anunturile postate in categoria Auto, moto si ambarcatiuni, posibilitatile sunt mai variate, aici fiind disponibile 3 anunturi gratuite (cu valabilitatea de 30 de zile fiecare) in intervalul de 180 de zile calendaristice. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

 

Important: in categoriile unde exista un anumit numar de anunturi gratuite (de exemplu in Autoturisme), sunt contorizate anunturile postate, chiar daca ulterior postarii acestea sufera urmatoarele modificari:

-  sunt dezactivate de catre utilizator (in perioada de valabilitate)

-  sunt moderate de catre noi ca urmare a unor nereguli constatate (discutam de anunturi active la acel moment)

- sunt sterse direct de catre utilizator din contul sau (de asemenea, anunturi active la momentul actiunii)

Nu se contorizeaza anunturile ce inca nu au fost verificate de catre colegii din departamentul de moderare si astfel nu sunt inca active pe site. Acestea intra in respectiva limita abia dupa ce devin active pe site.

 

Cum achiziționez un pachet?

Te notificam de indata ce este depășită limita intr-o anumita categorie si tu doresti sa adaugi un anunț peste aceasta. 

Vei avea posibilitatea de a alege din mai multe pachete prestabilite în funcție de nevoile tale. Prețul depinde de categorie și de numărul anunțurilor din pachet și vor fi afișate în momentul în care acestea sunt selectate.

 

Cât timp am la dispoziție pentru a publica anunțurile din pachet?

După ce a fost achiziționat pachetul, ai la dispoziție o perioada de 30 de zile pentru a publica toate anunțurile din pachet. Ea este specificata si in dreptul pachetului dupa achizitionare. 

Exceptie fac pachetele din categoria Locuri de munca, unde valabilitatea acestora este de 90 de zile. 

 

Cum imi pot da seama cand pot adauga din nou un anunt gratuit?

In sectiunea de Anunturi a contului tau vei fi informat mereu legat de categoriile unde urmeaza sa atingi limita de anunturi gratuite sau cat timp ar mai fi necesar de asteptat pentru a se adauga din nou unul cu succes, fara cost suplimentar. Nu ramane decat apasat butonul de "vezi detalii".

 

limite_gratuite_2.png

 

limite_gratuite_1.png