Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cate anunturi gratuite pot adauga pentru fiecare categorie disponibila?

Cumparatorilor le e simplu sa faca o alegere buna cand au multe optiuni. Dar nu prea multe. Ca sa nu ii aglomeram cu variante, te incurajam si pe tine sa fii selectiv. Pe OLX ai optiunea sa publici anunturi gratuite indiferent de categorie, dar cu o limita - dincolo de ea, daca vrei sa publici alte anunturi, poti cumpara un pachet special.

Despre anunturile gratuite:

In functie de categoria de produse sau servicii oferite, ai la dispozitie urmatorul numar de anunturi gratuite pe o perioada de 30 de zile. Exceptia fiind subcategoria de Locuri de munca dupa cum se poate vedea mai jos:

Limite_anunturi_dec.png

* toate anunturile, atat cele gratuite cat si cele din pachet au aceeasi perioada de valabilitate, 30 de zile din momentul publicarii.

Ele sunt contorizate din momentul in care au fost verificate de colegii din departamentul de moderare. Atunci devin active si sunt luate in calcul chiar daca utilizatorul le dezactiveaza sau sterge.

Sa spunem ca ai vazut in sectiunea Anunturi ca ai atins limita de anunturi gratuite din categoria care te intereseaza, dar tu vrei sa mai publici inca ceva. Ai doua optiuni: sa astepti sa treaca perioada de limitare sau sa alegi unul dintre pachetele de anunturi disponibile.

 

limite_gratuite_2.png

Screenshot_9.png

Pentru anunturile postate in categoria Auto, moto si ambarcatiuni, posibilitatile sunt mai variate, aici fiind disponibile 3 anunturi gratuite (cu valabilitatea de 30 de zile fiecare) in intervalul de 180 de zile calendaristice. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Despre pachetele de anunturi disponibile:

Daca vrei sa publici mai mult, alege un pachet de anunturi cumparate. Uite ce trebuie sa stii despre ele:

  • Sunt valabile 30 de zile de data achizitiei, la fel ca anunturile gratuite. Doar pachetele de anunturi din categoria Locuri de munca au o valabilitate de 90 de zile, valabilitatea anunturilor ramanand aceeasi de 30 de zile calendaristice
  • Au un cost diferit in functie de categoria aleasa si de numarul anunturilor din pachet. Selecteaza pachetul care ti se potriveste si vei afla costul.
  • Nu se pot reporta sau returna, asa ca asigura-te ca iei pachetul cu numarul potrivit de anunturi incluse
  • Apar in lista la fel ca anunturile gratuite. Daca vrei sa le promovezi, alege unul din serviciile de promovare curente

E simplu sa faci o alegere inteligenta cand ai la dispozitie pachete bine gandite. Evalueaza-ti nevoile si alege optiunea care ti se potriveste cel mai bine.