Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni

Cum functioneaza serviciul Livrare cu verificare?

Serviciul este potrivit si recomandat pentru produse obisnuite, ca in cazul oricarui alt serviciu de curierat.

Pentru livrari speciale (animale, bijuterii, mobila si alte produse foarte mari) cel mai bine este sa apelezi la un serviciu specializat, pregatit corespunzator.

Afla mai multe despre tipurile de colete potrivite pentru acest tip serviciu.

 

Serviciul include:

  • Transportul produsului de la vanzator la cumparator, oriunde in Romania. In zonele standard de livrare Urgent Cargus costul transportului pentru coletele de pana in 5 kg este unul fix si este situat in jurul valorii de 23.68 RON. Pentru Fan Courier, costul unui kg incepe de la valoarea de aproximativ 21 RON si valoarea creste cu ~1 RON pe kg aditional.   
  • Pretul poate creste in functie de greutatea coletului si destinatie. In ceea ce priveste livrarea prin FanCourier, aceasta poate fi efectuata in orice zona a tarii, cu mentiunea ca in anumite zone accesul este limitat. Mai multe detalii aici. Tarifele pot diferi in functie de colet si tipul de retur selectat.
  • Verificarea vizuala a coletului la cumparator, inainte de a plati, timp de 5 minute in prezenta curierului. In acest fel se inlatura situatiile in care acesta primeste produse de calitate indoielnica sau total diferite fata de ceea ce vanzatorul i-a comunicat. NU este permisa verificarea tehnica sau de alta natura decat cea vizuala.
  • Returnarea contravalorii produsului de la cumparator la vanzator, tot prin curier. Pentru livrarea prin UrgentCargus, contravaloarea produselor vandute se va intoarce la vanzator in 2-3 zile lucratoare de la livrarea coletului, intr-un plic sigilat, alaturi de o chitanta care atesta valoarea incasata. Pentru FanCourier returul banilor se poate face atat prin plic (circa 48-72 ore), cat si prin cont colector (circa 24 ore).

 

Multa bafta in tranzactii,