Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum functioneaza serviciul de Livrare cu verificare?

Livrare, livrare, dar cu verificare. Vrem ca experienta primirii unui colet sa fie doar cu surprize placute, asa ca iti recomandam sa iei serviciul de livrare cu verificare. Uite cateva informatii utile despre el:

Livratori - In functie de nevoile si preferintele tale, poti apela la oricare dintre cele doua firme de curierat partenere: Urgent Cargus si Fan Curier. Ele vor transporta produse de la vanzator la cumparator oriunde in Romania si vor face si livrarea banilor de la cumparator la vanzator (adica rambursul).

Costuri - Costul transportului difera in functie de 3 lucruri: greutatea pachetului, adresa de destinatie si conditiile livratorului.

Ca sa iti faci o idee, pentru coletele de pana in 5 kilograme, livrate intr-o zona standard, calculul se va face asa:
- Prin Urgent Cargus – cost fix de aproximativ 23.68 de lei
- Prin Fan Curier – cost dinamic care incepe de la aproximativ 14.88 lei, la care se adauga aproximativ 1 leu per kg si costul pentru primirea banilor in plic de 9.52 lei, in cazul in care se alege acesta.

Verificarea de catre cumparator presupune urmatoarele:
- Se face in prezenta curierului
- Dureaza pana la 5 minute
- Se face inainte de a plati

*Este doar vizuala. NU include verificare tehnica sau de alta natura

Returnarea contravalorii produsului de la cumparator la vanzator:
- Se face tot prin curier*
- Dureaza in jur de 2-3 zile lucratoare de la livrarea coletului
- Se face intr-un plic sigilat, alaturi de o chitanta care atesta valoarea incasata

*Pentru Fan Courier, returul banilor se face si prin cont colector, in circa 24 de ore.

Daca vrei sa afli despre alte servicii care sporesc siguranta tranzactiei, iti recomandam sa citesti despre Asigurarea coletului.