Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

Cand primesc rambursul?

Pentru livrarea prin Urgent Cargus, banii pe ramburs ii primesti in maxim 72 de ore lucratoare de la momentul in care coletul a ajuns la destinatar.

Pentru un status exact la banilor pe care ii ai de primit de la cumparator, suna chiar la Urgent Cargus la 021 9330 (Bucuresti) sau 021 9282 (in tara).

Daca se intampla ca partenerul nostru Urgent Cargus sa nu reuseasca sa te contacteze, ne anunta si pe noi si impreuna te cautam... pana te gasim :) Desigur, prin mijloacele pe care si noi le avem - email, telefon. In tot acest timp, banii sunt pastrati la departamentul financiar Urgent Cargus.

 

Pentru livrarea prin Fan Courier, banii aferenti rambursului pot fi primiti in doua modalitati: in plic, direct la un curier sau intr-un cont bancar. Important: daca selectezi acest mod de retur, sa ai in vedere ca vei avea o taxa extra, de 4.76 leu (TVA inclus). Pentru prima varianta, in plic, termenul declarat este de maxim 48 ore iar pentru returnarea in cont bancar, in circa 24 ore lucratoare.

 

Mentiune: conform reglementarilor aflate in vigoare, sa ai in vedere faptul ca limita admisa pentru ramburs (in cazul FAN Courier) este de 5000 lei.