Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum cumpar in siguranta pe OLX?

Totul e bine cand se termina cu bine, dar mai ales cand se si desfasoara cu bine. Pentru o experienta de cumparare lipsita de incidente, tine cont de recomandarile noastre:

1. Intalneste-te cu vanzatorul fata in fata, in locuri publice, sau apeleaza la livrarea cu verificare. Oricand e posibil, alege produse vandute de oameni din localitatea ta, cu care te poti intalni direct. Daca trebuie sa apelezi la curier, atunci opteaza pentru serviciul de Livrare cu verificare.
2. Evita tranzactiile cu persoane din strainatate. Daca nu reusesti sa gasesti un vanzator din localitatea ta, incerca totusi sa fie din tara.
3. Nu da bani in avans. E foarte important sa refuzi, de-asta avem si un articol dedicat.
4. Foloseste mesageria interna OLX. Nu muta conversatia pe WhatsApp sau e-mail, ca acolo nu mai suntem pe teritoriul OLX si nu mai avem niciun control.
5. Pastreaza un numar de telefon al vanzatorului si numarul anuntului pana finalizezi tranzactia. Sa stii sa il apelezi rapid in caz de nelamuriri.
6. Nu transmite datele personale, indiferent de pretext. Nu exista niciun motiv intemeiat pentru care sa fie nevoie sa dezvalui informatii confidentiale.

Pe baza statisticilor de pana acum, sansele sa apara vreun incident neplacut sunt de 0.026%. Daca totusi ajungi in situatia in care te simti inselat, exploreaza solutiile de aici si ai incredere ca pana la urma se rezolva.