Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum fac un schimb de produse cu cineva din alta localitate?

In prezent, nu se pot face oficial schimburi de produse, deoarece curierii accepta doar contravaloarea in bani a produselor livrate. Daca iti doresti un anumit produs, cel mai sigur e sa vinzi tu un produs propriu si, cu banii obtinuti, sa cumperi produsul vizat.

Daca totusi vrei sa faci schimb, iti recomandam sa il realizezi cu cineva din localitatea ta, astfel incat sa poti vedea produsul primit.

In caz ca nici varianta asta nu e posibila si vrei sa faci un schimb de produse cu cineva din alta localitate, ia in calcul si scenariul negativ. Risti ca tu sa livrezi produsul si sa primesti pentru el o contravaloare mult mai mica decat cea a produsului care iti e livrat tie la schimb.

Poti incerca sa inchei urmatorul acord cu celalalt utilizator: stabiliti sa faceti fiecare cate o livrare normala, cu plata ramburs de o valoare semnificativa, cum ar fi 200 de lei, pe care numai un om serios si corect ar plati-o.

De exemplu, sa spunem ca vrei sa dai o cafetiera in schimbul unui prajitor de paine. Tu trimiti un colet cu cafetiera si ceri plata ramburs in valoare de 200 de lei. Cel cu care faci schimbul iti trimite prajitorul de paine, iar tu platesti un ramburs de 200 de lei. La final, fiecare ramane cu produsul schimbat si isi primeste banii inapoi prin rambursul celuilalt.

Dar, reamintim, cel mai sigur e sa nu faci schimburi, ci vanzari si cumparari.