Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce schimbari ii pot aduce anuntului meu?

Daca vrei sa iti administrezi usor anunturile de pe OLX, intra in contul tau si selecteaza sectiunea Anunturi. Acolo le vei gasi si pe cele active, si pe cele in asteptare, si pe cele dezactivate sau moderate. Adica pe toate.

 

My_account.png

 

 Uite ce optiuni ai la dispozitie:

 • Vezi anunt
  Previzualizeaza anuntul tau in forma in care il vor vedea cumparatorii
 • Modifica
  Schimba oricare dintre campurile prin care ai prezentat oferta (titlu, descriere, poze etc)
 • Dezactiveaza
  Marcheza ca oferta nu mai e valabila
 • Activeaza/Dezactiveaza livrare
  Arata daca esti dispus sau nu sa trimiti un produs prin curierat
 • Reactualizeaza
  Adu anuntul tau din nou printre primele rezultate din momentul respectiv
 • Promoveaza
  Obtine mai multa vizibilitate pentru anuntul tau, deci mai multi potentiali cumparatori


Fara sa fie nevoie sa schimbi sectiunea, o sa ai acces la statistici despre performanta anunturilor tale, data pana la care va fi valabil fiecare anunt in parte si la mesajele primite.

Suplimentar, de aici poti da click sa vezi toate mesajele si platile efectuate, sa accesezi setarile de cont (parola, adresa de e-mail) si curierul (serviciul special de livrare cu verificare, in colaborare cu Urgent Cargus sau FAN Courier).

Daca vrei sa le aduci modificari anunturilor tale exportate din Autovit.ro sau Storia.ro, intra pe platformele dedicate.

Vrei sa faci modificari care iti cresc sansele de vanzare? Atunci arunca un ochi peste cele 34 de recomandari prin care anuntul tau atrage mai multi cumparatori.