Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Din ce motiv mi-a fost respins anuntul?

De fiecare data cand suntem nevoiti sa respingem un anunt, trimitem un e-mail cu explicatia din spate. Daca vezi ca un anunt al tau a fost scos de pe site, verifica-ti casuta pentru detalii
aplicabile cazului tau punctual.


Ca regula generala, respingerea anunturilor tine de incalcarea regulilor de conduita de pe OLX. Suna mai pretentios, dar chiar ajuta cumparatorii si vanzatorii sa incheie tranzactii care satisfac ambele parti. Uite cateva dintre cele mai comune dintre ele:


✔ Fiecare anunt ofera un alt produs. Nu e eficient sa avem anunturi care fac referire la mai multe produse sau unele care au acelasi continut ca anunturile sterse
✔ Anunturile trebuie sa fie reale, neinterpretabile, si fara date cu caracter personal in descriere
✔ Preturile sunt corecte, nu absurd de mult sub pretul pietei (1 leu)
✔ Pozele trebuie sa fie originale, nu preluate din alte surse. Sa nu aiba insemnele altor site-uri sau producatori etc.
✔ Anunturile nu trebuie sa contina link-uri catre alte site-uri
✔ Anunturile trebuie formulate doar in limba romana
✔ Vanzatorul trebuie sa poata fi contractat printr-un numar cu tarif normal. Nu sunt acceptate la datele de contact numerele de telefon cu suprataxa sau mesajele electronice nesolicitate (SPAM).


Citeste aici lista completa a regulilor de conduita si modifica conform acestora pentru a fi totul in regula.