Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum intru in contact cu un vanzator?

Daca ai gasit un anunt interesant si vrei sa ii pui intrebari vanzatorului sau sa ii spui ca esti interesat de oferta lui, ai la dispozitie cateva metode de a-l contacta.


Cand deschizi un anunt, in dreapta-sus, imediat sub pret, vei gasi optiunile disponibile:


Prin mesaj. Asa poate fi contactat orice vanzator. Apasa butonul “Trimite mesaj” si ti se deschide o fereastra in care poti scrie ce te intereseaza. Vanzatorul va primi in contul sau o notificare la sectiunea Mesaje.
Prin telefon. Asa pot fi contactati doar vanzatorii care au ales si optiunea asta. Nu toti, dar majoritatea. O sa vezi un numar partial ascuns. Da click pe textul “Arata telefon” si iti va aparea numarul complet, pe care il poti forma de pe telefonul tau. Suni si discuti.

 

trimitere_mesaj.png

Ai remarcat un anunt interesant, dar nu l-ai salvat ca favorit? Uite cum il gasesti usor:


Varianta 1. Prin cautarea dupa 1-2 cuvinte cheie in bara de search de pe pagina principala OLX.ro.

 

cautare1.png

Varianta 2. Prin cautarea dupa categoria si subcategoria din care face parte produsul sau serviciul pe care vrei sa il cumperi.

 

cautare2.png

Ai contactat un vanzator, dar vezi ca nu iti raspunde? Tranzactie cu de-a sila nu se poate, asa ca iti recomandam sa te orientezi catre alte anunturi.


Usureaza-ti efortul de cautare in viitor salvand anunturi favorite sau seturi specifice de filtre. Uite aici cum.