Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni. Pentru mai multe informatii apasa aici

Cum folosesc portofelul electronic?

Folosind Portofelul electronic, iti poti achizitiona serviciile dorite fara a mai fi nevoie sa treci prin toti pasii de plata de fiecare data cand doresti sa achizitionezi un serviciu (activare anunt, reactualizare, promovare)

Soldul contul tau este format din 3 sectiuni distincte pe care le poti verifica mutand cursorul mouse-ului in dreptul acestuia, si anume:

- ''Credite platite'' - incarcarile de credite facute de tine, acestea au valabilitate nelimitata;

- ''Credite bonus'' - bonusuri din partea noastra primite cu diferite ocazii, au valabilite 90 zile de la primire. Nu trebuie sa-ti faci griji, acestea vor fi consumate cu prioritate din Portofelul tau;

- ''Credite returnate'' - de vei intampina dificultati in derularea serviciilor achizitionate, noi iti vom returna creditele in aceasta sectiune, acestea au valabilitate nelimitata.

tipuri_de_credite.png

Odata incarcat, portofelul electronic poate fi utilizat ca alternativa la modalitatile de plata disponibile (SMS/Card online), pentru achizitionarea oricarui serviciu platit oferit de OLX. Exemplul ales de noi este promovarea in lista de anunturi, insa aceiasi pasi sunt valabili pentru orice alt serviciu.

 

Pasul 1: Mergi in lista anunturilor din contul tau si apesi butonul "Promoveaza":

 

promo_prima_pagina.png

 

Pasul 2: Din pagina urmatoare alegi tipul de promovare cel mai potrivit nevoilor tale (pretul fiind in functie de categoria anuntului in cauza):

Tipuri_de_promovari.png

Pasul 3: Alegi modalitatea de plata "Prin contul OLX" si dai click pe butonul "Plateste" si gata, anuntul tau este promovat. :)

Folosire_credit_portofel.png

 

P.S.: Trebuie sa stii ca banii din portofelul electronic nu ii vei putea utiliza la achizitionarea produselor pe care le gasesti pe OLX.