Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce dimensiuni de colete sunt acceptate de curieri?

Cat de mare e un ou mic? Da, evaluarea dimensiunii unui pachet poate fi subiectiva, asa ca fiecare livrator si-a stabilit niste repere clare in functie de care imparte coletele in doua categorii: normale sau voluminoase.

Atunci cand completezi formularul de curierat, vei fi pus sa mentionezi in ce categorie se incadreaza pachetul pe care vrei sa il trimiti. Uite cum sa il evaluezi, ca sa primesti de la bun inceput o estimare corecta a costului de transport:

Daca trimiti prin Urgent Cargus:
1. Colet normal
- Greutate mai mica de 10 kilograme
- Forme clasice, nu speciale (gandeste-te la formele pe care le au telefoanele, hainele, incaltamintea, cartile, laptopurile, aparatele foto, jucariile, electrocasnicele mici etc)
2. Colet voluminos
- Greutate de la 10 pana la 31.5 kilograme
- Dimensiune de pana in 120 cm x 80 cm x 110 cm

Daca trimiti prin Fan Courier:
1. Colet normal
- Greutate mai mica de 40 de kilograme
- Dimensiune de pana in 60 cm x 50 cm x 30 cm
2. Colet voluminos
- Greutate mai mica de 100 de kilograme
- Dimensiune de pana in 120 cm x 80 cm x 80 cm

Dar daca ai un colet care e mai mare si mai greu decat ce se considera voluminos? E ok, suna la Urgent Cargus si anunta-i ca o sa fie nevoie sa iti trimita o masina speciala:

Bucuresti: 0219339
Provincie: 0219282

Daca ai impachetat coletul, incepe sa il masori si cantaresti, sa stii unde te incadrezi. Spor!