Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce fel de produse pot fi transportate prin Livrare cu verificare?

Serviciul Livrare cu verificare poate fi luat pentru produsele care se pot transporta fara conditii speciale. Aici intra multe, de la haine si cosmetice pana la electrocasnice. Probabil ca nu e nevoie sa o spunem, dar evident ca trebuie sa fie si legale, si ambalate corespunzator.

Asigura-te ca nu incalci vreo restrictie verificand lista produselor mentionate de livratori: Urgent Cargus si Fan Courier. Da click pe numele fiecaruia sa vezi si recomandarile lor de ambalare.

Daca vrei sa trimiti prin curier ceva mai special, cum ar fi animale, bijuterii, obiecte de arta sau obiecte perisabile, apeleaza la un curier care iti ofera optiunea asta. Cauta pe Google.com exact ce te intereseaza, cum ar “transport animale”. Vezi ca s-ar putea sa aiba si ei unele restrictii. Ce- i drept, unicornii sunt mai dificil de dus dintr-o parte in alta. Si cum impachetezi cornul? Atatea intrebari…