Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Ce etape presupune verificarea contului cu un numar de telefon? Pentru mai multe informatii apasa aici.

Cum impachetez corect coletul?

Cand vine vorba de impachetarea sigura a unui colet, recomandam abordarea Paza buna trece primejdia rea. Sau, ca la shaorma, cu de toate. Ia in calcul cele mai negre scenarii si impacheteaza ca atare. Poate ploua in ziua livrarii. Poate ninge. Poate pachetul tau nimereste jos, sub toate celelalte pachete mai grele. Lasa-ti imaginatia sa zburde si protejeaza-ti produsul cat poti de bine.

Daca prioritatea ta e siguranta, a curierului este rapiditatea. De-asta, atunci cand ajunge, trebuie ca pachetul tau sa fie gata impachetat si numai bun de pus in masina.

In caz ca ai de livrat un obiect mai fragil, care s-ar putea sparge sau indoi cu usurinta, protejeaza-l si din interior, si din exterior. Uite cateva recomandari pentru o impachetare sigura:

Protejarea in interiorul coletului:

- Foloseste-te de polistiren, folie cu bule de aer, pungi de plastic, hartie de ziar, hartie cerata impotriva umezelii, carton ondulat sau tocat, coltar de carton sau de plastic. De exemplu, pentru o vaza sau un set de pahare, inveleste fiecare produs in hartie si adauga in interiorul cutiei niste polistiren sau pungi de plastic, astfel incat produsele sa nu se atinga nici ele intre ele.
- Daca livrezi un produs fragil cu valoare mare, merita sa investesti in pungi cu spuma poliuretanica sau spuma expandabila care ia forma produsului si absoarbe socurile si vibratiile.

Protejarea in exteriorul coletului:

- Daca e cazul, scrie cat mai vizibil cuvantul “FRAGIL” pe cutie. Vezi ca exista si benzi adezive speciale, gata marcate.
- Foloseste cutii de carton cu un singur strat sau cu dublu strat sau, daca ai de trimis carti ori reviste, pune-le in plicuri de hartie mai groasa.
- Sigileaza coletul cu multa banda adeziva, chiar daca asta-I da un pic de munca destinatarului.

Cel mai bine e sa citesti si recomandarile date de fiecare dintre curieri: aici pentru Urgent Cargus si aici pentru Fan Courier.

E gata coletul tau sa infrunte lumea? Atunci poate veni curierul!