Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum vand in siguranta pe OLX?

Atunci cand vinzi ceva pe OLX, tot ce vrei sa primesti la schimb sunt niste bani si eventual un multumesc si o strangere de mana. Ca sa nu ai parte de cadouri neplacute, tine cont si de recomandarile noastre pentru o experienta lipsita de incidente:

1. Prezinta-ti produsul cu sinceritate. Precizeaza de la un bun inceput toate plusurile si minusurile, astfel incat potentialii cumparatori sa nu aiba motiv sa se razgandeasca pe parcurs.
2. Intalneste-te cu cumparatorul fata in fata, in locuri publice, sau apeleaza la livrarea cu verificare. Incearca sa faci tranzactii cu oameni de la tine din localitate sau, daca asta nu e posibil, sa alegi varianta de Livrare cu verificare atunci cand contactezi curierul.
3. Evita tranzactiile cu persoane din strainatate. Cat timp o tranzactie se face in tara, avem mai multe parghii de control.
4. Foloseste mesageria interna OLX. Nu muta discutia cu cumparatorul pe WhatsApp sau pe e-mail, pentru ca acolo nu putem interveni in niciun fel.
5. Pastreaza un numar de telefon al cumparatorului pana finalizezi tranzactia. In caz de ceva, sa il poti suna imediat si lamuri eventualele neintelegeri.
6. Nu transmite datele personale, indiferent de pretext. Nu exista niciun motiv intemeiat pentru care sa distribui informatii confidentiale.

In cazul in care apar probleme, ai la dispozitie solutiile de aici.

Succes!