Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Cred ca am fost inselat. Cum pot rezolva?

Ai trimis bani in avans si nu ai primit produsul sau ai primit ceva diferit? Ne pare tare rau, in primul rand. Nimanui nu ar trebui sa i se intample asa ceva.

Ai incredere si ca se rezolva! Se poate intampla oricui si noi avem feedback constant ca lucrurile se clarifica. Asa ca acum trebuie sa gasim o rezolvare. Citeste pasii de mai jos - se bazeaza pe experientele de pana acum. Vezi ce se potriveste cazului tau si contacteaza-ne cat mai repede pentru gasi impreuna si o solutie personalizata:

In primul rand, este esential sa incercati rezolvarea amiabila. Poate persoana aceea nici nu si-a dat seama ca face ceva rau.

Daca nu coopereaza, mergi la politie. Ei au dreptul legal de a ne cere toate datele pe care le detinem despre un utilizator si pot demara o ancheta oficiala. Noi colaboram cu ei, raspundem in maxim 48 de ore si da, se recupereaza prejudiciul.

Ai urmatoarele optiuni:

- la o sectie din zona ta

- online, completand formularul acesta cu cat mai multe detalii

- fiind o pagina securizata este posibil ca in momentul accesarii acesteia sa ti se ceara acceptul. Continua cu incredere dand click pe Advanced > Proceed to www.politiaromana.ro (pentru Google Chrome), I Understand the Risks (pentru Mozilla Firefox) sau Continue to this website (pentru Internet Explorer).

 Si esential: anunta-ne si pe noi cat mai repede pentru a demara o analiza interna, in baza datelor pe care le detinem.

Ai incredere, pana la urma va fi doar o experienta de pe urma careia vei invata foarte multe.