Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce masuri pot lua daca am fost inselat?

Orice ar fi, se rezolva. Daca ai trimis bani in avans si ai primit un produs diferit de cel promis sau nu ai primit produsul deloc, e posibil sa fie ori o neintelegere, ori o incercare de inselaciune. Oricare ar fi situatia, suntem aici sa te sustinem si sa gasim o rezolvare rapida si multumitoare pentru tine.

Din experienta cu situatii similare, recomandam sa incerci prima oara o rezolvare amiabila. Contacteaza vanzatorul si vezi daca nu cumva e doar o neintelegere usor de lamurit. Se intampla.

Daca situatia nu se rezolva amiabil si e vorba de rea-vointa din partea vanzatorului, e cazul sa contactezi politia. Ei au dreptul legal de a ne cere noua toate datele pe care le avem despre utilizatorul vizat si pot incepe o ancheta oficiala.

Poti sa mergi la sectia din zona ta sau sa depui o plangere online completand formularul acesta. Daca ti se cere acceptul pentru a accesa formularul, apasa cu incredere acolo unde scrie Advanced si selecteaza Proceed to www.politiaromana.ro (pentru Google Chrome), I Understand the Risks (pentru Mozilla Firefox) sau Continue to this website (pentru Internet Explorer).

Noi colaboram cu politia si raspundem la orice cerinta in maximum 48 de ore. De asemenea, odata ce suntem anuntati de situatie, incepem si noi o ancheta interna.

Suntem pregatiti sa te ajutam sa iti recuperezi rapid prejudiciul, pentru ca tu sa poti apela din nou cu incredere la vanzatorii de pe OLX.