Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

Cum functioneaza promovarea pe prima pagina?

 

Promovarea unui anunt pe prima pagina a platformei OLX.ro inseamna afisarea preferentiala a anuntului tau chiar pe prima pagina a site-ului precum si evidentierea lui in lista standard de anunturi prin culoarea galben si de bannerul  cu textul PROMOVAT.

Asadar de fiecare data cand cineva acceseaza site-ul OLX.ro de pe un pc/laptop va vizualiza un numar de 25 anunturi promovate in prima pagina.

Fiecare utilizator care intra pe OLX.ro va vedea aceste 25 de anunturi, asadar sansele de vanzare se vor mari cosiderabil. Mai exact, numarul de vizualizari va creste de 3 ori. 

 

Anunturile se schimba alternativ, cu fiecare accesare a paginii, in functie de numarul total de anunturi promovate , expunerea fiind insa aceeasi pentru fiecare anunt astfel incat sa fie asigurata cea mai buna vizibilitate.

De asemenea anunturile promovate sunt afisate in toata tara, dar si doar in localitatea/judetul pentru care au fost adaugate.

Promovarea in prima pagina a platformei OLX.ro ofera o expunere mult mai mare a anunturilor promovate in aceasta pentru ca practic fiecare utilizator ce acceseaza site-ul va vedea un alt numar de 25 anunturi promovate in prima pagina, indiferent de produsul pe care il cauta la momentul respectiv.