Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Promovarea pe prima pagina – ce inseamna si cum se activeaza?

O oferta buna merita sa se faca remarcata. Daca vrei sa iti cresti vizibilitatea anuntului inca de cand ajung utilizatorii pe OLX, alege serviciul care iti promoveaza anuntul pe prima pagina. Are valabilitate de 7 zile si iti creste numarul de vizualizari de pana la 3 ori. E ca si cum ai avea un magazin in centru, unde vine toata lumea.

Odata promovat, anuntul tau e afisat preferential pe PC/laptop:

- Apare chiar pe prima pagina a site-ului, pe homepage
- E evidentiat printr-un fundal galben, cat sa se remarce si in lista cu rezultate
- E vizibil inca dinainte ca utilizatorul sa scrie ceva in bara de cautare
- E afisat in toata tara, dar si filtrat dupa localitatea sau judetul in care a fost adaugat

 

Ne asiguram ca toate anunturile promovate pe prima pagina au parte de aceeasi vizibilitate. De aceea, la fiecare incarcare a paginii, anunturile se schimba intre ele. Testeaza: da un refresh.

Asigura-te neaparat ca anuntul tau mai e activ cel putin 7 zile, pentru ca acest serviciu nu presupune si prelungirea valabilitatii. / Valabilitatea anuntului tau trebuie sa fie cel putin egala cu durata de promovare, adica de cel putin 7 zile. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Daca te-ai hotarat, uite ce sa faci:

1. Daca ai deja anunturi active

Intra in contul tau OLX, in sectiunea de Anunturi active. Vei gasi in dreptul fiecarui anunt un buton pe care scrie mare Promoveaza. Apasa-l.

 

promo_prima_pagina.png

In pagina deschisa, bifeaza serviciul Promovare pe prima pagina 7 zile. Da click si urmeaza instructiunile de plata.

2. Daca acum adaugi un anunt

Apasa butonul Adauga anunt nou si completeaza informatiile despre produsul sau serviciul oferit. La sectiunea de Promovare, sub cele 3 casete de optiuni gasesti si alte metode de promovare disponibile. Bifeaza optiunea Promovare pe prima pagina 7 zile. Publica anuntul si urmeaza instructiunile de plata.

 

Screenshot_11.png

Pretul difera in functie de categoria in care este plasat anuntul, aici apare doar un exemplu.

Vrei si mai multa vizibilitate pentru anuntul tau? Activeaza serviciile Promovare in lista si Reactualizare zilnica timp de 7 zile sau pachetul de promovare Pro ce contine toate serviciile intr-un singur loc.