Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni

Cum functioneaza promovarea pe prima pagina?

 

Promovarea unui anunt pe prima pagina a platformei OLX inseamna afisarea preferentiala a anuntului chiar pe prima pagina a site-ului. In plus, implica si evidentierea lui pe fundal galben in lista standard de anunturi, 

Asadar, de fiecare data cand cineva acceseaza site-ul OLX de pe un PC / laptop va vedea pe prima pagina 25 de anunturi fara sa le caute anume, aplicand filtre in motorul de cautare; 25 oferte promovate in prima pagina, inainte chiar de a incepe sa caute propriu-zis produsul pe care il doreste. 

 

 

Anunturile se schimba alternativ, cu fiecare accesare / refresh a paginii, in functie de numarul total de anunturi promovate, expunerea fiind insa aceeasi pentru fiecare anunt astfel incat sa fie asigurata vizibilitate optima pentru toate anunturile promovate pe prima pagina. 

Asadar sansele de vanzare se vor mari cosiderabil. Mai exact, numarul de vizualizari va creste de 3 ori.

 

Tine cont: Promovarea nu prelungeste valabilitatea anuntului. Asadar, inainte de a activa o promovare pe unul dintre anunturile tale, asigura-te ca el va ramane activ pe intreaga durata de promovare.  

 

Inca o mentiune importanta: Anunturile promovate sunt afisate in toata tara, dar si filtrat dupa localitatea / judetul in care au fost adaugate.