Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni. Pentru mai multe informatii apasa aici

Cum functioneaza promovarea pe prima pagina si cum pot activa serviciul?

 Promovarea unui anunt pe prima pagina a platformei OLX inseamna afisarea preferentiala a anuntului chiar pe prima pagina a site-ului. In plus, implica si evidentierea lui pe fundal galben in lista standard de anunturi.

Asadar, de fiecare data cand cineva acceseaza site-ul OLX de pe un PC / laptop va vedea pe prima pagina 25 de anunturi fara sa le caute anume, aplicand filtre in motorul de cautare; 25 oferte promovate in prima pagina, inainte chiar de a incepe sa caute propriu-zis produsul pe care il doreste. 

 

Anunturile se schimba alternativ, cu fiecare accesare / refresh a paginii, in functie de numarul total de anunturi promovate, expunerea fiind insa aceeasi pentru fiecare anunt astfel incat sa fie asigurata vizibilitate optima pentru toate anunturile promovate pe prima pagina. Asadar sansele de vanzare se vor mari cosiderabil. Mai exact, numarul de vizualizari va creste de 3 ori.

Tine cont: Promovarea nu prelungeste valabilitatea anuntului. Asadar, inainte de a activa o promovare pe unul dintre anunturile tale, asigura-te ca el va ramane activ pe intreaga durata de promovare.  

Inca o mentiune importanta: Anunturile promovate sunt afisate in toata tara (alaturi de celelalte anunturi vizibile in alte categorii), dar si filtrat dupa localitatea / judetul in care au fost adaugate.

Activarea unei promovari pe prima pagina:

1. Daca ai deja anunt:

  • Intra in contul tau OLX
  • Fiecare din anunturile tale are un buton "Promoveaza"

promo_prima_pagina.png

  • Din pagina de promovare alege serviciul Promovare pe prima pagina 7 zile
  • Click pe buton si urmeaza instructiunile de plata pas cu pas (detalii despre plata aici)

2. Daca iti adaugi anunt nou:

  • Completezi formularul de adaugare anunt nou si spre final vei gasi caseta de mai jos (de unde alegi daca adaugi anunt clasic sau promovat).

Screenshot_11.png

  • Bifeaza caseta "Promovare pe prima pagina 7 zile" (pretul poate fi diferit in functie de categoria anuntului in cauza)" si da click pe Publica anunt
  • Urmeaza apoi pasii de plata (detalii despre plata cum platesti).