Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni. Pentru mai multe informatii apasa aici

Verificarea contului cu un numar de telefon

Tinem foarte mult la siguranta ta pe OLX!

De aceea, am introdus posibilitatea de verificare a contului prin intermediul numarului de telefon. Este usor, rapid, sigur si gratuit!

 

Verificarea se face in momentul in care creezi un cont nou sau, daca esti deja utilizator OLX, atunci cand vei posta primul anunt (dupa aceasta modificare).

Pasul 1: Introdu numarul tau de telefon mobil in fereastra in care ti se solicita acest lucru, conform exemplului de mai jos. Este important ca numarul inregistrat sa fie un numar valid de mobil din Romania si care sa nu fi fost utilizat anterior pentru verificarea altui cont OLX. Daca a fost utilizat pentru verificarea unui alt cont OLX, ambele conturi vor fi restrictionate.

Pasul 2: Pe numarul de telefon inregistrat mai sus, vei primi un SMS ce va contine codul de validare pe OLX (format din 6 cifre). Te rugam sa introduci codul respectiv in fereastra pe care o vei vizualiza deja in acest pas (conform exemplului de mai jos)

Pasul 3: Dupa introducerea codului primit prin SMS, apasa butonul Verifica si esti gata. 

Felicitari, contul tau a fost securizat!

In cazul in care inca ai cateva neclaritati, aici poti gasi cateva dintre cele mai comune:

1. Nu vreau ca anunturile mele sa contina un numar de telefon. Tot trebuie sa imi verific contul mai departe ?

Atunci cand iti validezi contul cu un numar de telefon, acesta nu se va actualiza automat in anunturile tale. Este alegerea fiecaruia daca intr-adevar doreste sa faca acest lucru vizibil, prin editarea sau crearea unui anunt.

2. Ce se intampla cu numarul de telefon dupa ce il folosesc la validarea contului meu ?

Numarul de telefon va fi folosit doar pentru trimiterea SMS-ului ce contine codul de validare si nimic altceva.

3. Pot folosi un numar de telefon din alta tara pentru a-mi verifica contul ?

Din motive de securitate, orice cont OLX.ro se poate securiza doar folosind un numar de telefon ce apartine teritoriului Romaniei.

4. Codul de verificare nu se primeste. Ce ar trebui sa fac ?

Pot fi si cazuri in care SMS-ul de validare sa se primeasca ceva mai tarziu decat in mod normal, in functie de operatorul mobil. Recomandarea noastra este sa se astepte 30 minute - 1 ora, daca totusi nu se reuseste primirea acestuia, te putem ajuta cu mare drag chiar de aici.

5. Cand introduc codul de verificare sunt anuntat ca este deja folosit intr-un alt cont. Ce pot face ?

Verificare_cont_OLX.png

In cazul acesta la un moment dat numarul acesta de telefon a fost folosit pentru validarea unui alt cont de care nu iti mai aduci aminte. incearca sa-ti amintesti adresa de mail folosita in trecut pentru acest lucru, iar cu o recuperare de parola sigur vei avea din nou acces la acesta.

Daca insa detii numarul acesta de curand, ne poti trimite un mesaj si verificam exact ce anume s-a intamplat.

Mult succes,