Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Scurt istoric OLX Online Services

OLX este liderul mondial in anunturi online pentru comunitatile locale din pietele aflate in curs de dezvoltare: OLX conecteaza oamenii din aceeasi regiune si ii ajuta sa cumpere, sa vanda sau sa schimbe bunuri utilizate intr-un mod foarte rapid si usor, direct de pe telefonul mobil sau pe calculator.

In fiecare luna, sute de milioane de oameni din intreaga lume folosesc platforma OLX ca sa cumpere si sa vanda o mare varietate de produse, precum calculatoare, telefoane mobile, obiecte de mobilier, echipamente sportive, masini, proprietati si multe altele.

Misiunea OLX

La OLX, ne-am propus sa facem lumea mai buna: OLX imbunatateste viata oamenilor oferindu-le ocazia sa se reuneasca pentru schimburi benefice pentru toata lumea. Vanzatorii pot foarte usor sa castige bani extra prin simpla postare a unui anunt cu bunurile pe care nu le mai folosesc, iar cumparatorii au oportunitatea de a cumpara ceea ce-si doresc la preturi avantajoase.

Prezenta

Istoria noastra

OLX in cifre

45

tari din intreaga lume

25

birouri

+1.9

miliarde vizite lunare

+37

miliarde pagini vizualizate lunar

54

milioane anunturi lunare

22

tari in care aplicatia OLX este #1 la capitolul shopping*

4.4

Rating-ul aplicatiei mobile in magazinul Google Play​

*Google Play Store; categoriile de shopping/lifestyle

Echipa de conducere
 

Martin Scheepbouwer

CEO Global

 

Robin Voogd

CEO Asia, Global Head of Strategy

 

Daan Sanders

CEO Orientul Mijlociu & Africa

 

Leonardo Rubinstein

CEO America Latina

 

Tim Hilpert

CEO Europa

 

Amarjit Singh Batra

CEO India

 

Lydia Paterson

CFO Global

 

Alec Oxenford

Co-Fondator OLX

 

Olaf Zschiedrich

CTO Global

 

Martin Kroon

CPO Global

 

Ariel Lebowits

Global Head of M&A

 

Brad Porteus

Global Chief People Officer

 

Craig Allwright

Global General Counsel

 
OLX Romania
 
Povestea OLX Romania a inceput cu achizitia Mercador.ro, in anul 2010. Dupa doar patru ani, in 2014, Mercador.ro a devenit OLX – acum cel mai mai site de anunturi din Romania, cu peste 10 milioane de vizitatori unici lunar si peste 1,4 milioane de anunturi active. Mai mult decat atat, OLX a ajuns in topul celor mai vizitate site-uri din Romania, dupa Google, Facebook, Youtube si Yahoo.

Utilizatorii romani sunt foarte mobilii: 45% din totalul vizitelor lunare in cadrul platformei OLX vin din cele trei aplicatii mobile. Cu peste 3,5 milioane de descarcari pana in prezent, OLX este cea mai folosita aplicatie de cumparaturi online din Romania, clasandu-se pe primul loc in categoria Shopping din Google Play si App Store.

In 2013 si 2014, OLX a castigat doua premii Effie la sectiunea “Silver” pentru campaniile TV, iar in 2015, campania de rebranding OLX a fost recompensata cu un premiu Effie la sectiunea “Bronze”. Ca lider de piata in Romania, suntem mandri sa facem posibile peste 400.000 de tranzactii incheiate cu succes in fiecare luna intre utilizatorii nostri.