Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

Pachete premium

Pentru utilizatorii profesionisti, si nu numai, am lansat pachetele Premium. Ele sunt disponibile in categoriile ce le regasesti in stanga imaginii urmatoare.

Acestea contin o serie de servicii extrem de utile tie, precum:

 

1. Noua versiune a paginii business

Acum, in sectiunea Pagina Business din Contul tau iti poti configura toate detaliile firmei tale

De asemenea, acum exista posibilitatea de a adauga 'Anunturi recomandate' in pagina de business. Pentru acest lucru, este necesar sa fie selectate acele anunturi si dupa aceea, dand click pe 'Adauga la anunturi recomandate', ele vor fi afisate corespunzator

Pagina de Business, prezinta urmatoarele elemente:

Legenda:

-1- numele firmei

-2- adresa respectivei firme, cu directionare in Google Maps pentru localizare

-3- logo-ul firmei

-4- tab cu toate anunturile firmei

-5- date generale despre firma

-6- butonul prin care avem acces in filtrele specifice 

-7- sectiune in care pot fi aduse 3 anunturi, la alegere, pe care utilizatorul vrea sa le vanda mai repede sau sa le promoveze periodic

 

2. Posibilitatea de a fi apelat de catre noi :)

Toti utilizatorii ce vor achizitiona acest pachet vor regasi in Contul lor, undeva in stanga imaginii, un mini-formular cu ajutorul caruia pot solicita sa fie apelati de catre departamentul nostru suport.

 

3. Filtre pentru anunturi in Contul tau

Butonul ce iti permite accesul la filtrele amintite este in partea dreapta a ecranului, in momentul accesarii Contului tau. Dupa accesarea acestui buton, ti se vor deschide mai multe filtre, astfel:

Dupa cum poti observa, practic toate filtrele ce le ai pe pagina principala Olx, acum le regasesti si in Contul tau. Mai mult, acestea se modifica in functie de categoria aleasa. De exemplu, pentru Autoturisme filtrele vor fi prezentate astfel:

 

4. Upload prin XML (pana la 200 anunturi per actiune)

Legenda:

-1- buton de incarcare prin XML - utilizatorii pot incarca la fiecare actiune, un singur fisier, ce poate contine pana la 200 anunturi

-2- in aceasta sectiune este vizibil statusul acelui upload de fisiere 

-3- exemplu de eroare; in acest caz, pentru mai multe detalii se da click pe acel buton. In cele ce urmeaza, ai un exemplu de eroare intalnita in urma upload-ului:

Dupa cum poti observa, in partea stanga ai marcat un ID extern al acelui anunt si un motiv; aici este vorba de o eroare privind sectorul (locatia).

 

Pentru a vedea mai exact cum functioneaza acest serviciu, este necesar sa urmezi urmatorii pasi:

Dupa aceea, pentru a incepe practic upload este necesar sa selectezi categoria in care vei adauga anunturile. Astfel:

 

Legenda:

-1- Categoria aleasa

-2- Din aceasta sectiune, pot fi descarcate doua fisiere - primul contine un exemplu de fisier XML aferent acelei categorii iar cel de-al doilea - modelul de fisier asociat acelei categorii, ce contine toate detaliile necesare.

-3- Link de directionare catre articolul din Ajutor cu privire la acest serviciu

 

 

 

5. Statistici detaliate pentru 90 zile

Odata cu lansarea acestui nou tip de pachet, utilizatorii ce vor opta pentru acesta vor avea la dispozitie statistici pentru anunturile publicate pe un interval de pana la 90 zile :) Aceasta functionalitate se afla in dezvoltare la departamentul IT iar undeva in jurul datei de 20 noiembrie va fi live, in conturi.

 

 

 Spor la vanzare :)