Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Beneficii pachete anunturi

Daca ai mai multe produse din aceeasi categorie, pe care doresti sa le adaugi pe OLX, avem pentru tine o solutie eficienta pentru publicarea lor. Este vorba de pachetele de anunturi pe care le poti achizitiona usor, atat prin SMS, card online sau ordin de plata.

 

Daca ai cont business, ai si posibilitatea de a cumpara pachete direct din contul tau, accesand butonul dedicat optiunii:

Cumpara_pachet_anunturi.png

Odata accesat, poti selecta pachetul care te intereseaza pe tine. Tine cont insa, ca odata achizitionat un pachet, anunturile vor fi valabile numai pentru categoria selectata.

De exemplu, daca alegi un pachet in categoria Electronice si Electrocasnice / Telefoane si Tablete, vei putea adauga anunturi numai pentru telefoane si tablete.

De asemenea, nu uita ca valabilitatea pachetelor este de 30 de zile de la achitionarea acestora. Anunturile ramase dupa expirarea acestei perioade nu vor mai fi disponibile in cont.

In ceea ce priveste ordinea de utilizare a anunturilor (pachet sau limita gratuita) mai intai se vor consuma pozitiile din pachet si apoi se va utiliza si pozitia gratuita. Asta pentru ca valabilitatea  pachetului e limitata, in vreme ce pozitia gratuita va fi disponibila in orice moment dupa consumarea anunturilor cumparate.

Avantajele pachetelor sunt multiple.

In primul rand, pretul per anunt este unul mai avantajos in cadrul unui pachet, decat in cazul adaugarii anunturilor unul cate unul.

Apoi, este mult mai usor sa activezi anunturile. Odata platit si activat un pachet, publicarea anunturilor este una facila, fara nevoia trecerii prin pagina de plata si confirmarea acesteia de fiecare data.

Totodata, ai mult mai multa expunere pentru business-ul tau. Fiecare anunt face trimitere la restul ofertelor active din contul tau business. Exista un link in fiecare anunt catre toate celelalte anunturi active, astfel, cumparatorii pot sa vizualizeze intreaga ta oferta mult mai simplu si rapid, iar sansele tale de vanzare cresc in mod evident. 

 

Daca ai un cont de persoana fizica, ai posibilitatea de a cumpara pachete dupa ce consumi toate pozitiile gratuite disponibile in categoria ta de interes. Odata ce atingi aceasta limita, urmatorul anunt pe care doresti sa il adaugi poate fi platit individual sau cumparand pachet de anunturi in categoria din care produsul face parte. Odata achizitionat un pachet, contul tau va deveni in mod automat unul business. 

 

Valabilitatea fiecarui pachet achizitionat este de 30 de zile de la data cumpararii. 

Este de asemenea important sa stii ca poti alege intre doua tipuri de Pachetele Business:

Primul este cel Basic si cu ajutorul lui beneficiezi de

  • Pagina afacerii tale
  • Statistici pe ultimele 60 de zile

Cea de-a doua optiune este pachetul Premium, prin care ai:

  • 2 x reactualizari automate ale fiecarui anunt, 3 x reactualizari automate ale fiecarui anunt sau credite bonus in portofelul OLX, totul in functie de categoria anunturilor tale
  • Noua versiune a paginii afacerii tale
  • Pagina personalizata a anunturilo
  • Statistici pe ultimele 90 de zile
  • Anunturi evidentiate in pagina afacerii tale
  • Filtre avansate in contul OLX
  • Suport telefonic dedicat

 

Mult succes la vanzare!