Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

De ce si cum cumpar un pachet de anunturi?

Publici o data, vinzi de mai multe ori. Pachetele te ajuta sa publici mai usor, rapid si eficient mai multe anunturi la produse din aceeasi subcategorie. Uite ce avantaje ai:

- Costuri reduse – pretul per anunt e mai avantajos in cadrul pachetului decat luat separat
- Timp economisit – nu esti nevoit sa treci prin pasii de plata decat o singura data
- Expunere crescuta – fiecare anunt face trimitere catre restul ofertelor active din contul tau. Astfel, cumparatorii ajung usor la toate produsele pe care le vinzi.

Tine cont de doua lucruri:

- pachetele sunt pentru produse din aceeasi subcategorie, nu din aceeasi categorie. De exemplu, daca alegi un pachet din categoria Electronice si Electrocasnice, subcategoria Telefoane si tablete, nu poti publica si laptopuri. Chiar daca sunt parte din categoria Electronice si Electrocasnice, nu sunt din subcategoria Telefoane si tablete.
- Pachetele au o valabilitate de 30 de zile de la data cumpararii. Anunturile nefolosite pana la expirarea acestei perioade nu mai sunt disponibile in cont.

Daca ai cont business si te-ai hotarat sa cumperi acest serviciu, intra in contul tau la sectiunea Anunturi si apasa pe butonul Cumpara un pachet de anunturi. Mai intai se vor consuma pozitiile din pachet, pentru ca au valabilitate limitata, apoi se vor consuma pozitiile gratuite, care sunt disponibile in orice moment.

 

Cumpara_pachet_anunturi.png

 

Ai cont de persoana fizica? Dupa ce ti-ai consumat pozitiile gratuite, in loc sa cumperi un anunt platit individual, poti alege un pachet de anunturi mai avantajos. Asta iti transforma automat contul intr-unul business.

In functie de nevoile tale, vei putea alege pachetul business care ti se potriveste cel mai bine:

Primul este cel Basic si cu ajutorul lui beneficiezi de

  • Pagina afacerii tale
  • Statistici pe ultimele 60 de zile despre performanta anunturilor tale

Cea de-a doua optiune este pachetul Premium, prin care ai:

  • 2 x reactualizari automate ale fiecarui anunt, 3 x reactualizari automate ale fiecarui anunt sau credite bonus in portofelul OLX, totul in functie de categoria anunturilor tale
  • Noua versiune a paginii afacerii tale
  • Pagina personalizata a anunturilo
  • Statistici pe ultimele 90 de zile despre performanta anunturilor tale
  • Anunturi evidentiate in pagina afacerii tale
  • Filtre avansate in contul OLX
  • Suport telefonic dedicat

 Incepe sa vinzi mai eficient cu ajutorul pachetelor de anunturi!