Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Ce etape presupune verificarea contului cu un numar de telefon? Pentru mai multe informatii apasa aici.

Limite de anunturi gratuite in Electronice si electrocasnice

De ce vor exista limite pentru postarea anunturilor in categoria Electronice si Electrocasnice?

Categoria Electronice si Electrocasnice este in top 3 cele mai populare categorii din OLX, cu peste 3 milioane de vizitatori si 470 000 anunturi noi adaugate in fiecare luna.

Ne dorim ca fiecare din voi, cei care vindeti produse in aceasta categorie, sa aveti acces la cat mai multi cumparatori. Si limitele de anunturi gratuite ajuta foarte mult intr-o distributie corecta a mesajelor. Asa cum am vazut si in categoriile care au deja limite, numarul de anunturi duplicate devine inexistent, deci calitatea categoriei creste. Si cand anunturile sunt de calitate, atunci si cumparatorii trimit mai multe mesaje, distribuite catre mai multe anunturi.

De asemenea, sa stii ca noi vom promova aceasta categorie prin intermediul campaniilor noastre promotionale si astfel, numarul de cumparatori interesati de produsele si serviciile tale va creste semnificativ.

 

Ce beneficii ai prin noile pachete:

Noile pachete de anunturi din aceasta categorie te vor ajuta sa iti profesionalizezi vanzarile prin OLX prin:

- pagina dedicata pentru firma ta

- optiunea de a adauga un logo-ul firmei tale, pentru un plus de vizibilitate

- optiunea de a-ti personaliza paginile de anunturi si de companie

 

Care este structura noilor pachete de anunturi si limitele introduse?

Preturi_electocasnice_3333333.png

Pachete_Business_Premium_Electronice.png Preturile sunt exprimate in Euro, fara TVA.

 

Pentru mai multe detalii cu privire la beneficiile pachetului Premium, acceseaza articolul: Pachete Premium

 

Ce este important sa mai stii:

Structura noilor pachete poate include, in unele cazuri, limite de anunturi gratuite si pachete de anunturi disponibile pentru mai multe categorii. Mai jos gasesti cateva exemple pentru a intelege mai bine structura noilor pachete.

Pachetul Accesorii

Acest pachet este dedicat anunturilor incluse in subcategoriile Accesorii Telefoane si tablete, Accesorii Console, Accesorii Audio-Video, si Componente si accesorii laptop.

Vei avea posibilitatea sa adaugi in total 20 anunturi gratuite pentru oricare din subcategoriile de mai sus. Daca ai mai multe produse de vanzare si ai atins limita de 20 de anunturi, poti cumpara unul din pachetele disponibile pe care le poti folosi pentru a adauga restul ofertelor. 

 

Pachetul Telefoane si Tablete

Acest pachet este dedicat anunturilor incluse in subcategoriile Telefoane si Tablete.

In aceste 2 subcategorii, poti adauga pana la 3 anunturi gratuite in total. Pot fi 3 telefoane, 3 tablete sau telefoane si tablete care in total sa nu depaseasca 3 anunturi. Odata ce atingi limita de 3 anunturi, poti cumpara unul din pachetele disponibile daca ai mai multe produse de vanzare in subcategoriile de mai sus. 

 

Pachetul TV-Audio-Video

Acest pachet este dedicat anunturilor incluse in subcategoria TV-Audio-Video.

Si aici ai posibilitatea sa adaugi tot un numar total de 3 anunturi gratuite. Ca si in cazul pachetului pentru telefoane si tablete, daca ai mai multe produse si ai atins deja limita de 3 anunturi,  cumpara unul din pachetele disponibile si adauga restul ofertelor tale.