Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce structura de pachete exista in categoria Locuri de munca?

 De la 2 Octombrie 2019, vom produce schimbări în termenii și condițiile de utilizare ale categoriei Locuri de Muncă. Care sunt acestea?

Am grupat subcategoriile de Locuri de muncă după volumul de recrutări și am lansat pentru fiecare pachete de anunțuri speciale

Ca parte a categoriei Locuri de muncă, am creat două grupuri care consolidează subcategoriile principale de pe platforma noastră:

GRUPA 1: Șoferi, Pază și protecție, Casieri-Lucrători comerciali, Lucrători producție-Depozit-Logistică, Agenți-consultanți vânzări, Call Center, Alte locuri de muncă, Personal Hotelier-Restaurant, Muncă în străinătate

 

OLX-lm-tabel1.jpg

 

GRUPA 2: Bone-Menajere, Finanțe-Contabilitate, Personal medical, Internship-Muncă temporară-sezonieră, Evenimente și divertisment, Confecții-croitori, Agricultură-Zootehnie, Cosmeticieni-Frizeri-Saloane, Educație-Training, Personal administrație-Secretariat, Marketing-PR-Media, IT-Telecomunicații, Resurse Umane, Ingineri-Meseriași-Constructori

 

OLX-lm-tabel2.jpg

 

Important:

Schimbarea condițiilor de postare va întra în vigoare începând cu dată de 2 octombrie 2019, excepție făcând subcategoriile Personal Hotelier-Restaurant și Muncă în străinătate, unde condițiile menționate de 0 anunturi gratuite sunt deja în vigoare.

Dacă te decizi să cumperi un pachet de anunțuri, de exemplu un pachet aferent Grupei 1, anunțurile din acest pachet vor putea fi folosite doar pentru listare în subcategoriile incluse în Grupa 1. Dacă dorești să adaugi un anunț într-o subcategorie din Grupa 2, ce poți să faci este să achiziționezi un anunț individual aferent Grupei 2 sau un pachet de anunțuri.

 

De asemenea, valabilitatea pachetelor de anunțuri rămâne la 90 de zile

Dacă un pachet de anunțuri trebuia reînnoit o dată la 30 de zile, păstrăm perioada mărită până la 90 de zile. Care sunt avantajele?

  • Flexibilitate mai mare: achiziționând pachetele valabile timp de 90 de zile, vei putea să îți adaptezi mai ușor prezența pe platforma OLX, în funcție de nevoile tale de recrutare
  • Gestionare mai ușoară a bugetelor: te ajută să îți plănuiești bugetele de recrutare în avans
  • Simplificarea procesului de achiziție: vei reduce efortul de tranzacționare de la plăți lunare la plăti trimestriale.

În schimb, valabilitatea unui anunț rămâne în continuare de 30 de zile. Pentru detalii despre valabilitatea unui anunț, poți găsi toate informațiile aici.

Succes la recrutare, sa se lase cu angajari!