Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Ce etape presupune verificarea contului cu un numar de telefon? Pentru mai multe informatii apasa aici.

Utilizatorii profesionisti in OLX si conditii de utilizare pentru acestia

Pe OLX, fiecare utilizator este clasificat in functie de cativa parametri care ne permit sa determinam modul in care utilizatorul foloseste platforma si ne ajuta sa stabilim daca utilizatorul este un utilizator privat sau un utilizator profesionist.

Un utilizator privat OLX vinde, cumpara sau schimba propriile bunuri in interes personal. De cele mai multe ori, aceste bunuri sunt folosite (second hand).

Un utilizator profesionist OLX listeaza in mod regulat un numar mai mare de anunturi in anumite categorii si obtine astfel un venit prin utilizarea platformei.

In momentul adaugarii unui anunt, utilizatorul poate cumpara un pachet de anunturi intr-o anumita categorie / subcategorie sau poate lista un anunt separat si sa il declare, in momentul adaugarii si publicarii, ca fiind un anunt oferit de “Firma”.

In cazul in care una din cele doua situatii de mai sus a avut loc incepand cu 1 iulie 2017 si pana in prezent sau va avea loc in viitor, profilul acestui utilizator va fi automat considerat un "Utilizator profesionist".

Pentru utilizatorii profesionisti limita de anunturi gratuite va fi 0in urmatoarele subcategorii:

Auto, moto si ambarcatiuni - Piese-Accesorii

Electronice - Telefoane si Tablete;

Electronice - TV Audio Video;

Electronice - Laptop si calculator;

Electronice - Jocuri si console;

Electronice - GPS si aparate medicale;

Electronice - Aparate foto-video;

Electronice - Electrocasnice si alte aparate;

Electronice - Accesorii

Locuri de munca - Soferi / Paza si protectie / Casieri-Lucratori comerciali / Lucratori productie-Depozit-Logistica / Agenti-consultanti vanzari / Call Center / Alte locuri de munca / Munca in strainatate / Personal hotelier-restaurant

Limitele de anunturi pt utilizatorii privati vor ramane neschimbate.

Ce se intampla cu anunturile care sunt deja listate in momentul in care limita de anunturi este modificata?

Anunturile publicate inainte de schimbarea limitei in oricare din subcategoriile mentionate mai sus vor ramane active pe platforma pana in momentul expirarii perioadei de valabilitate exceptie facand anunturile care sunt editate de catre utilizator in acest timp.

 

Mult succes la vanzare,

Echipa OLX.ro.