Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Conturi multiple - categoria Auto

Daca ai deschis acest articol, cel mai probabil, ai nelamuriri cu privire la motivul pentru care ti-a fost blocat accesul la contul OLX. Iata de ce s-a intamplat acest lucru:

Incepand cu data de 04.02.2019, colegii mei au inceput un proces intens de verificare a conturilor din care s-au adaugat anunturi in categoria *Autoturisme*.

Dupa cum stii, in aceasta categorie limita de anunturi gratuite este de 1 anunt, la fiecare 30 de zile. Daca un singur vanzator ar detine mai multe conturi, el ar beneficia de mai mult de 1 anunt gratuit la fiecare 30 de zile si acest lucru ar dezavantaja restul utilizatorilor. Acesta este motivul pentru care colegii mei vor lasa activ fiecarui utilizator un singur cont.

Prin urmare, chiar daca in trecut ti-ai creat conturi duplicat pentru a adauga anunturi, este indicat sa alegi acum un singur cont dintre acelea. Iti vei putea adauga acolo toate anunturile si vei sti ca ele raman active, oricat timp ele vor fi de actualitate si vei decide sa le ai active. Pe cand, daca folosesti mai multe conturi, exista o foarte mare probabilitate ca ele sa fie descoperite si dezactivate de catre colegii mei. 

Este de precizat si faptul ca, in cazul in care ai avut anunt platit/promovat in contul duplicat, acel cont va fi restrictionat, nu blocat. Aceasta inseamna ca anuntul platit/promovat va ramane activ si vizibil pe site pana la expirarea valabilitatii.

Ne bazam pe intelegerea ta si am incredere ca vei impartasi si tu viziunea OLX.

Ne dorim sa punem la dispozitie un spatiu in care toti vanzatorii sa aiba sanse egale de a-si vinde autoturismele.

In cazul in care mai ai nelamuriri sau te putem sprijini cu alte informatii, te rog sa ne trimiti un mesaj si sigur clarificam in cel mai scurt timp.

Mult spor la vanzare!