Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Limite pentru publicarea anunturilor in subcategoriile din Agro si industrie

De ce vor exista limite pentru postarea anunturilor in sub-categoriile Produse piata - Alimentatie, Cereale - Plante - Pomi si Animale Domestice si Pasari?

Ne dorim ca fiecare din voi, cei care vindeti produse in aceste sub-categorii, sa aveti acces la cat mai multi cumparatori. Limitele de anunturi gratuite ajuta foarte mult in distribuirea corecta a mesajelor de la cumparatori. Din experienta introducerii limitelor in alte categorii, am observat ca numarul de anunturi duplicate se reduce semnificativ, devenind aproape inexistent in unele categorii. Aceasta crestere in calitatea categoriei creste si numarul de cumparatori ce folosesc OLX si genereaza, in medie, mai multe mesaje vanzatorilor.

 

Ce beneficii ai prin noile pachete?

Adaugarea de pachete de anunturi in aceasta categorie te vor ajuta sa iti profesionalizezi vanzarile prin OLX prin introducerea de elemente care sa te distinga fata de vanzatorii obisnuiti, prin pachetele premium:

- pagina dedicata pentru firma ta

- optiunea de a adauga un logo-ul firmei tale, pentru un plus de vizibilitate

- optiunea de a-ti personaliza paginile de anunturi si de companie

 

Care este structura noilor pachete de anunturi si limitele introduse?

Screenshot_2.png

Screenshot_3.png

 Preturile sunt exprimate in Euro, cu TVA inclus.

Pentru mai multe detalii cu privire la beneficiile pachetului Premium, acceseaza Pachete Premium