Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Limite pentru publicarea anunturilor in subcategoriile din Locuri de munca

Incepand cu data de 3 iunie 2019, se vor efectua schimbari in regulile de postare ale anunturilor din categoria Locuri de munca.

Stim ca vara este prilejul cel mai bun pentru inceperea de noi provocari fie pe litoral, la munte sau de ce nu in jungla urbana :), atat in spatiul tarii noastre cat si in strainatate. Pentru a avea un continut cat mai calitativ si a ne asigura ca ofertele postate pe platforma noastra pot livra rezultatele dorite, limita de anunturi gratuite in subcategoriile “Personal hotelier - restaurant” si “Munca in strainatate” va fi redusa la 0 anunturi.

Fiecare anunt postat pentru angajare intr-una din aceste doua subcategorii va incepe de la pretul de 4.61 EUR (fara TVA). Mai multe detalii legat de optiunile disponibile pot fi gasite aici.

Conditiile de postare ale anunturilor in celelalte subcategorii nu vor suferi modificari ramanand in continuare un anunt gratuit.

Important

De asemenea, incepand cu aceeasi data, regulile de moderare ale anunturilor postate in categoria “Locuri de munca” vor fi ajustate conform noilor informatii. Astfel, OLX isi rezerva dreptul de a schimba subcategoria in care este postat un anunt de angajare daca aceasta este considerata incorecta. O incadrare intr-o subcategorie incorecta are loc atunci cand un anunt este clar incadrabil intr-o categorie deja existenta, insa utilizatorul alege o alta subcategorie pentru anuntul sau (spre exemplu, incadrarea unui anunt de angajare pentru “Bucatar” in subcategoria “Alte locuri de munca” este incorecta intrucat acel anunt s-ar potrivi mult mai bine in subcategoria “Personal hotelier - restaurant”).

Multumim de intelegere si mult succes,

Echipa OLX.ro