Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni

 

In momentul de fata fiecare utilizator beneficiaza de cate un anunt gratuit la fiecare 30 de zile calendaristice.

Luna august aduce cateva modificari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni . In prim pas fiind vorba de subcategoriile Camioane - Rulote - Remorci, Ambarcatiuni si Autoutilitare incepand cu data de 7 august. Urmand ca din data de 26 august, aceleasi modificari sa fie aplicate si pentru subcategoria Autoturisme.

Incepand cu aceste zile, fiecare utilizator va beneficia de 3 anunturi gratuite intr-un interval de 180 de zile calendaristice pentru fiecare din cele 2 subcategorii. Poti folosi cele 3 pozitii pentru orice varianta ti se potriveste. Iata cateva exemple:

  • Poti publica gratuit pana la 3 anunturi deodată
  • Poti publica gratuit pana la 3 anunturi treptat, in orice zi doresti tu, in intervalul celor 180 de zile
  • Daca ai un singur anunț cu un autoturism / autovehicul / ambarcatiune de vanzare, il poti prelungi gratuit de 2 ori în timpul celor 180 de zile
  • Daca vrei sa pui la vanzare mai mult de 3 autovehicule in intervalul de 180 de zile, poti alege oricand doresti adaugarea unui anunt nou incepand cu 7,6€ (TVA inclus)

La fel ca si pana acum, toate anunturile publicate vor avea perioada de valabilitate de 30 de zile de la momentul publicarii.

Pentru a putea lua decizia cea mai avantajoasa, dupa folosirea celor 3 pozitii gratuite, o notificare va fi disponibila in contul tau OLX.ro oferindu-ti mai multe variante de postare:

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Daca ai deja anunturi active in una din subcategoriile detaliate mai devreme, perioada lor de valabilitate ramane neschimbata. Schimbările de mai sus se aplica doar anunturilor adaugate incepand cu data de 7 august pentru Camioane - Rulote - Remorci, Ambarcatiuni si Autoutilitare, respectiv 26 august pentru Autoturisme, sau la urmatoarea reactualizare a anunturilor active acum.

Spor la vanzare,