Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum aplic la un loc de munca?

Stii cum e, ca sa castigi la loto trebuie sa iti iei bilet, iar ca sa ai un loc de munca trebuie sa trimiti un CV. Vrem sa iti pastrezi energia pentru interviuri, asa ca am facut procesul de aplicare foarte simplu.


Iti incarci CV-ul o singura data pe OLX, iar de acolo il trimiti oricand catre ofertele care te intereseaza.

 

Screenshot_3.png

Intra in sectiunea Setari de la Contul meu si selecteaza optiunea CV-ul meu. Cand se deschide fereastra, selectezi CV-ul de unde il ai tu salvat si il incarci la noi pe site. Gata, poti sa aplici.

Tine cont ca fisierul poatea avea maxim 2 MB, iar extensiile permise sunt: doc, pdf, docx si odt.

 

Screenshot_2.png 


Vrei sa lucrezi in tara sau te gandesti sa pleci in afara? Esti la primul job sau ai deja multa experienta? Aplica filtrele si, dintre cele aproximativ 40.000 de anunturi valabile pe OLX in orice moment, o sa apara doar cele relevante pentru momentul asta al carierei tale.


Cat le dai altora de citit, te invitam sa treci si tu prin platforma noastra dedicata fortei de munca direct de aici.


Spor la interviuri si sa nu ne uiti cand faci cinste la primul salariu :)