Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce e de facut cand imi apare un mesaj de eroare?

Mai tot timpul, pe OLX gasesti exact ce cauti. Dar din cand in cand mai apar si mesaje de eroare. Nu trebuie sa ne descurajeze – cat timp stim sa le identificam, vom sti si sa le facem fata. Uite cateva mesaje de eroare cu care te poti intalni.

Eroare 404

error_404.png


Sigur ai mai intalnit mesajul asta de eroare. Poate nu sub forma cea mai directa, de Eroare 404, ci sub o alta varianta clasica - Ups! Ceva nu a mers bine sau Page not found. Exprimarile sunt multe, dar rezolvarea e una. Intra pe pagina principala www.olx.ro si incepe cautarea in functie de ce te intereseaza.


Eroare 503

error_503.png

Asta e modul subtil al serverului de a te anunta ca serviciul de care ai nevoie nu este disponibil
momentan. Poate fix cand esti tu pe site, serverul e suprasolicitat sau e in timpul unei scurte  interventii de mentenanta. Nu e cazul sa faci ceva special, doar sa astepti un pic, pana lucrurile revin la normal.


Nu exista conexiune la internet

Conexiune_internet.png


Aici nu e loc de foarte multe interpretari. Iti recomandam sa incerci sa intri din nou pe site cu o alta conexiune disponibila.


Pagina incompleta


Aici de vina sunt fluctuatiila conexiunii la internet, care pot bloca o pagina din incarcarea completa. Rezultatul poate sa arate cam asa:

Homepage_incomplet.png


Iti recomandam sa incarci pagina din nou apasand tasta F5 (cu rol de actualizare sau refresh) si sa stergi informatiile stocate in memoria browserului apasand combinatia de taste  CTRL+SHIFT+DEL (cu rol de stergere a memoriei temporare/cache). Sau sa incerci sa folosesti alta conexiune la internet.

Daca ai nevoie de mai multe informatii, stii unde ne gasesti.