Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Care sunt platformele partenere OLX?

Ne mandrim cu o medie de 4.000.000 de anunturi valabile zilnic. Dar experienta ne-a aratat ca sunt categorii in care e nevoie de filtre suplimentare. Asa am ajuns sa lansam doua platforme dedicate: Autovit.ro pentru tot ce tine de masini si Storia.ro pentru imobiliare.

AUTOVIT.ro e platforma partenera OLX specializata in anunturi auto. Cu aproape 20 de ani de
istorie/experienta de/in vandut si cumparat vehicule si piese, azi este cel mai mare site local din
domeniu.

Screenshot_7.png


STORIA.ro e site-ul nostru de anunturi imobiliare. E lansat mai recent, in 2016, dar deja are o medie de 140.000 de anunturi publicate. E locul in care te invitam cand vrei sa vinzi, cumperi sau inchiriezi spatiu pentru tine sau pentru biroul tau.

Screenshot_8.png


Dar cum stii unde esti? Daca nu e o intrebare filosofica, va fi suficient sa te uiti dupa logoul platformei, undeva in stanga-sus, si la link-ul din browser. Poti sa le accesezi direct sau cu manta, de pe OLX. Oricum ai face, ajungi unde ai nevoie.

Sa recapitulam:

  • OLX – alegeri smart in general, de la ochelari de soare la bormasini si locuri de munca
  • AUTOVIT - cel mai mare site de anunturi auto din Romania, pentru masini si piese
  • STORIA – site de imobiliare cu 140.000 de anunturi, pentru locuinte personale sau spatii de lucru

In cinstea cautarilor eficiente!