Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum sa sterg memoria cache stocata in browser sau dispozitiv?

Uneori cele mai simple lucuri ne dau cele mai mari batai de cap. Cu siguranta fiecare dintre noi s-a confruntat odata cu situatia in care o pagina sa nu-i fie afisata corect si complet. De cele mai multe ori, cache-ul browserului este vinovatul pentru aceste situatii.

De fiecare data cand utilizezi un browser web, calculatorul tau colecteaza informatii despre cum anume utilizezi acel browser si salveaza local fisierele si documentele pe care le-ai vizualizat.

Aceste fisiere salvate sunt numite fisiere de browser cache si chiar daca au fost create pentru a mari viteza de navigare au de fapt efectul opus in cazul in care sunt prea multe articole salvate pe hardul tau. Curatand acest cache, nu doar iti protejezi datele private dar poti sa-ti maresti viteza de navigare pe internet.

In cele ce urmeaza iti vom prezenta pasii pentru a sterge cache-ul atat din browser cat si din telefon si sa poti reveni la postarea de anunturi 😊

Google Chrome - desktop

Clear_cache_Chrome.png

Google Chrome - mobil

Clear_cache_Chrome_mobil.png

Mozilla Firefox - desktop

Clear_cache_Firefox.png

Microsoft edge - desktop

Clear_cache_Edge.pngClear_cache_Edge_part_2.png

Safari

Clear_cache_Safari.png

Sistem de operare Android - aplicatie

Clear_cache_app_Android.png

Sistem de operare iOS - aplicatie

Clear_cache_app_iOS.png

Pentru aplicatie de iOS, singura optiune este sa se stearga aplicatia si sa se instaleze inapoi, iar totul va fi revenit la normal.

In caz de informatii suplimentare, stii unde ne poti gasi.