Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Cum incarc portofelul electronic?

Cum imi incarc portofelul electronic?

In coltul din dreapta sus (chiar sub butonul de adaugare anunt) se afla soldul contului tau, asa cum apare in imaginea de mai jos. 

sold_cont.png

Click pe butonul "Incarca" pentru a merge direct in pagina din care iti poti alege valoare cu care doresti sa iti incarci contul:

incarcare_credite.png

Dupa ce ai ales valoarea cu care doresti sa iti incarci contu, iti mai ramane doar sa dai click pe butonul "Plateste" pentru a merge direct in pagina de plata (modalitatile de plata disponibile sunt prin card online sau ordin de plata/transfer bancar - vizualizeaza si articolul  ''Plata prin card').

 

Imediat ce ai primit confirmarea de plata, vei observa in contul tau ca deja soldul are valoarea pe care ai platit-o.

 

credit_incarcat.png

Ce pot cumpara cu banii din portofelul electronic?

Portofelul electronic este foarte util pentru achizitionarea oricarui serviciu platit oferit de OLX (pachete de anunturi, promovare, reactualizare platita).

Gandeste-te cat de usor iti poti promova anunturile fara a mai fi nevoie sa treci prin toti pasii de plata. Incarci o data, promovezi / activezi cate anunturi vrei. 

Trebuie sa stii ca banii din portofelul electronic nu ii vei putea utiliza la achizitionarea produselor pe care le gasesti in conturile celorlalti useri OLX.