Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Cum folosesc portofelul electronic?

Folosind Portofelul electronic, iti poti achizitiona serviciile dorite fara a mai fi nevoie sa treci prin toti pasii de plata de fiecare data cand doresti sa achizitionezi un serviciu (activare anunt, reactualizare, promovare)

Soldul contul tau este format din 3 sectiuni distincte pe care le poti verifica mutand cursorul mouse-ului in dreptul acestuia, si anume:

- ''Credite platite'' - incarcarile de credite facute de tine, acestea au valabilitate nelimitata;

- ''Credite bonus'' - bonusuri din partea noastra primite cu diferite ocazii, au valabilite 90 zile de la primire. Nu trebuie sa-ti faci griji, acestea vor fi consumate cu prioritate din Portofelul tau;

- ''Credite returnate'' - de vei intampina dificultati in derularea serviciilor achizitionate, noi iti vom returna creditele in aceasta sectiune, acestea au valabilitate nelimitata.

tipuri_de_credite.png

Odata incarcat, portofelul electronic poate fi utilizat ca alternativa la modalitatile de plata disponibile (SMS/Card online), pentru achizitionarea oricarui serviciu platit oferit de OLX. Exemplul ales de noi este promovarea in lista de anunturi, insa aceiasi pasi sunt valabili pentru orice alt serviciu.

 

Pasul 1: Mergi in lista anunturilor din contul tau si apesi butonul "Promoveaza":

 

promo_prima_pagina.png

 

Pasul 2: Din pagina urmatoare alegi tipul de promovare cel mai potrivit nevoilor tale (pretul fiind in functie de categoria anuntului in cauza):

Tipuri_de_promovari.png

Pasul 3: Alegi modalitatea de plata "Prin contul OLX" si dai click pe butonul "Plateste" si gata, anuntul tau este promovat. :)

Folosire_credit_portofel.png

 

P.S.: Trebuie sa stii ca banii din portofelul electronic nu ii vei putea utiliza la achizitionarea produselor pe care le gasesti pe OLX.