Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum folosesc portofelul electronic?

Stim noi o scurtatura prin care poti sa cumperi rapid serviciile platite de pe OLX: prin portofelul electronic. Il incarci cu ce sume vrei (mai multe detalii aici) si cheltuiesti de acolo oricand ai nevoie*.

Cand te uiti la sold, poti sa afli mai mult decat suma curenta – muta cursorul putin in dreapta si o sa iti apara trei tipuri de credite la care poti apela cand platesti:

1. Credite platite – aici sunt sumele incarcate de tine si au valabilitate nelimitata
2. Credite bonus – aici sunt bonusurile din partea noastra si au valabilitate de 90 de zile de la primire. Se acorda cu diverse ocazii si sunt primele cheltuite in mod automat.
3. Credite returnate – aici sunt sumele primite inapoi in cazul in care nu a mers ceva bine cand ai cumparat un serviciu. Functioneaza ca cele platite: pot fi folosite la cumpararea serviciilor de promovare si a pachetelor de anunturi.

 

tipuri_de_credite.png

Odata incarcat, portofelul electronic poate fi utilizat ca alternativa la modalitatile de plata disponibile (SMS/Card online), pentru achizitionarea oricarui serviciu platit oferit de OLX. Exemplul ales de noi este promovarea in lista de anunturi, insa aceiasi pasi sunt valabili pentru orice alt serviciu.

Te-ai hotarat sa cumperi un serviciu? Uite cum sa o faci:

  • Apasa butonul Promoveaza din dreptul anuntului tau. Ti se va deschide o pagina cu optiuni.

 

promo_prima_pagina.png

  •  Selecteaza tipul de promovare de care ai nevoie. In exemplul de aici, noi am ales Promovare in
    lista, dar ar fi la fel si pentru celelate variante.

Tipuri_de_promovari.png

  •  Alege optiunea de plata “Prin contul OLX” si da click pe butonul Plateste.

 

Folosire_credit_portofel.png

 Gata, acum serviciul tau e activat. Succes la vanzare!

*Portofelul electronic se foloseste doar la plata serviciilor OLX, nu si la achitarea produselor pe care le cumperi de la alti vanzatori de pe site.