Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Ce etape presupune verificarea contului cu un numar de telefon? Pentru mai multe informatii apasa aici.

Cum depind serviciile de promovare de valabilitatea anuntului?

Ca orice lucruri in viata, unele tind sa se completeze intre ele. Asa cum dulceata face viata mult mai buna pentru o clatita, la fel si serviciile de promovare indulcesc vizibilitatea unui anunt adaugat pe OLX.

Este bine insa sa se tina cont si de perioada de valabilitate a unei oferte inainte de activarea unei promovari pentru ca lucrurile sa nu devina foarte repede amare, iar anuntul tau sa se dezactiveze inainte sa-si duca la bun sfarsit serviciul suplimentar.

Atunci cand activezi un serviciu de promovare se pot intalni mai multe cazuri:

- serviciul de promovare a fost activat o data cu adaugarea anuntului nou. Caz in care aceasta va merge in paralel cu valabilitatea anuntului si nu se vor incurca reciproc

- serviciul de promovare a fost activat ulterior adaugarii anuntului nou. Caz in care sistemul daca observa ca perioada de valabilitate a anuntului este mai mica decat cea a serviciului de promovare, va afisa o notificare in pagina de plata:

 

Screenshot_12.png

- serviciul de promovare se doreste activat peste unul deja achitat cu succes. Foarte asemanator cu cazul de mai devreme, cat timp perioada de valabilitate a anuntului este mai mica decat cea a serviciului de promovare, sistemul va afisa o atentionare pentru a se cunoaste acest aspect

Daca se va opta pentru una din ultimele 2 variante, iar anuntul se va dezactiva inaintea ducerii la bun sfarsit a promovarii, ea nu se va pierde. O data cu activarea anuntului inapoi, se va restabili legatura cu acel serviciu pana la data afisata initial, zilele de inactivitate insa nu se vor reporta.

Acum ca informatiile acestea sunt mai clare, pentru ce serviciu anume vei opta ?