Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ne gandim la bunastarea animalelor de companie. De ce trebuie sa tii cont cand postezi un anunt

Vrem sa le dam cele mai bune sanse la o viaţa fericita animalelor care isi gasesc un camin prin intermediul platformei noastre, aşa ca am actualizat termenii si condiţiile de utilizare astfel incat sa incurajam doar comportamentele benefice.

In conturarea noilor reguli, ne-am raportat la doua lucruri: legislaţia in vigoare*, recomandările ONG-urilor si a adaposturilor publice** care se preocupa zi de zi de bunastarea animalelor.

Iata de ce sa tii cont cand vrei sa publici un anunţ in categoria Animale de companie:

- este obligatorie existenta documentelor prevazute de lege (certificat pedigree, certificat tipicitate, carnet de sanatate)

- limita de anunturi gratuite in categorie este de 1 anunt la 30 de zile, pentru a incuraja doar comercializarea responsabila

- este interzisa publicarea anunturilor cu monta (imperechere, reproducere) 

- este interzisa comercializarea cainilor din rasele pitbull, boerbull, bandog si a metisilor lor

*Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte OUG 155/2001 privind aprobarea programului de gestionare a cainilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi, precum si orice restrictii impuse de Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor sau de autoritatile locale.

**Ne-au ghidat si sustinut in acest demers asociatiile TAC (Transylvania Animal Care), ASPA Bucuresti, Camera cu pisici, Asociatia Robi, Asociatia Dogs on Hills, Red Panda Romania, Asociatia Kola Kariola, Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti, Big Hearts Society, Asociatia Animed Arad, Federatia Asociatiilor Feline Felis Romania

Tine cont de termenii si conditiile de utilizare din categorie si poti publica linistit.