Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

5 pasi pentru a deveni un vanzator de succes

Sunt cateva puncte esentiale in anuntul tau, precum: pretul, fotografiile sau descrierea.

 

1. Pret atractiv

Pentru acest lucru iti putem recomanda o verificare a anunturilor similare cu cel al tau – asigura-te ca pretul produsului tau este in media pietei iar astfel sansele de vanzare vor creste :)

 

 

2. Fotografii reusite

Acorda o mare importanta calitatii fotografiilor incarcate in anuntul tau; atentia trebuie sa cada pe focalizare, o luminozitate cat mai buna si de asemenea, pe un fundal neutru. Sa stii ca pentru acestea nu este necesara neaparat o camera foto profesionala, un telefon fiind perfect pentru aceasta situatie :)

 

- dezordine in fundal

- luminozitate slaba

- calitate slaba a imaginii (poza 'miscata')

- produsul se afla in centrul imaginii

- fundal clar si luminos

calitate foarte buna a imaginii

 

3. Cat mai multe fotografii 

Conform statisticilor ce le avem la dispozitie, anunturile ce contin cat mai multe fotografii (maxim 8) atrag mai multi potentiali cumparatori (de exemplu, anunturile cu 3 fotografii obtin mai multe vizite cu pana la 40% decat un anunt cu o singura fotografie incarcata).

 

Excelent :) Un simplu ceas insa vazut din mai multe unghiuri. Frontal, lateral sau de ansamblu - toate aceste unghiuri nu fac nimic altceva decat sa il puna intr-o lumina mai buna in randul potentialilor doritori.

 

4. Descriere detaliata

Atunci cand redactezi descrierea produsului tau, nu uita sa acorzi o mare atentie formatarii textului – o formulare cat mai ‚prietenoasa’ si o formatare ce face textul usor de citit pot face diferenta :) 

 

Asa nu! Text amplu redactat intr-un mod nu tocmai 'prietenos' :(

 

Asa da! Text detaliat, usor de parcurs, datorita paragrafelor clar detaliate.

 

5. Raspuns cat mai rapid (functionalitate disponibila in curand)

Atunci cand primesti un mesaj pentru un anunt al tau, asigura-te ca ii raspunzi in mai putin de o ora. Astfel, vei primi o insigna (raspunde rapid) care iti va asigura mai multi doritori pentru produsele tale – practic, vei fi evidentiat ca utilizator de incredere. De asemenea, de real ajutor poate fi o fotografie atasata profilului tau; in general, doritorii prefera sa cumpere un produs de la un utilizator verificat.

Acum ce iti ramane de facut este sa te autentifici in contul tau Olx si sa te asiguri ca anunturile tale respecta cat mai mult din recomandarile noastre :)

 

Spor la vanzare!