Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Cum imi creez un cont?

Sa ai propriul cont inseamna sa fii cu adevarat de-al casei. Odata ce ti va confirma contul, o sa poti publica si accesa anunturi si o sa incepi sa faci tranzactii pe OLX. Practic, atunci incepe distractia.

Ti-am pus la dispozitie doua variante de creare a contului: din sectiunea Contul Meu de pe site sau prin logare cu Facebook. Hai sa le luam pe rand.

 

  • Din Contul Meu

1. Selecteaza caseta “Creeaza un cont” si completeaza cele doua campuri: unul cu o adresa de e-mail si altul cu o parola.
2. Intra pe contul tau de e-mail si identifica e-mailul primit de la noi. Acolo vei gasi un link pe care trebuie sa dai click.
3. Bifeaza casuta care atesta ca esti de acord cu termenii de utilizare ai site-ului OLX. Asta dupa ce i-ai si citit, evident.

Optional, daca vrei sa fii la curent cu vestile despre OLX, bifeaza si casuta despre newsletter.

  • Prin Facebook

Daca ai deja un cont acolo, nu mai are rost sa setezi alte adresa de e-mail si parola. E suficient sa selectezi butonul albastru pe care scrie “Continua cu contul Facebook”.


Odata ce ti-ai creat contul, o sa mai treci printr-un singur pas: validarea lui. Asta ne ajuta sa va ferim pe tine si pe ceilalti utilizatori de potentiale fraude. Aici, va fi nevoie sa iti lasi un numar de telefon. Neaparat al tau, nici macar pe cel al unui prieten. Citeste mai mult despre etapa de validare aici.