Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce faceti pentru siguranta mea pe OLX.ro?

Pe OLX, te incurajam sa vorbesti cu strainii. Dar nu chiar in mod iresponsabil. Intelegem ca nu toti oamenii sunt de incredere si de-asta iti recomandam sa iti iei cateva masuri de precautie inainte sa inchei vreo tranzactie. Avem o echipa dedicata de specialisti care identifica si previn tentativele de inselaciune, insa nu strica sa fii si tu vigilent.

Asigura-te ca nu te abati de la regulile de aici, indiferent de motivele invocate de vreun alt utilizator:

- Nu trimite bani in avans
- Nu trimite copii dupa actele personale
- Evita schimbul de produse prin curier. Daca totusi o faci, procedeaza conform recomandarilor de aici
- Evita ofertele promotionale de tipul 3 + 1 gratuit
- Nu raspunde mesajelor scrise in alta limba sau celor scrise stalcit, care par traduse cu motoare de traducere automate
- Semnaleaza orice neregula sau suspiciune catre noi, prin formularul de contact sau urmand pasii de aici

Retine ca nu cerem date confidentiale (numar de telefon, adresa de e-mail) decat in momentul in care platesti un serviciu oferit de OLX, caz in care oricum completezi datele personale doar pe pagina PayURomania.ro, procesatorul de plati. Daca ti se cer in alta parte sau in alt moment, nu le oferi.

Bucura-te de o experienta fara incidente de OLX!