Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni

Cum functioneaza promovarea in lista?

Promovarea unui anunt inseamna afisarea preferentiala a anuntului tau, la inceputul fiecarei liste, cu titlul "Promovat".

Pe fiecare lista de anunturi poti oricand sa vezi cateva promovate. Numarul variaza in functie de numarul total de promovari pentru anumite filtre si parametri. Astfel, un cumparator poate cauta pe toata Romania, altul pe orasul sau judetul lui. Un cumparator face cautare dupa cuvinte-cheie, altul aplicand filtrele noastre, predefinite.

Asadar daca intr-o categorie se afla mai mult de 5 anunturi promovate, in pagina se vor afisa cate 5, iar la fiecare incarcare a paginii, in galerie acestea se vor schimba astfel incat toate sa beneficieze de expunere egala.

Anunturi_promovate.png

Anunturile promovate se afiseaza altfel de la un client la altul, astfel incat fiecare anunt promovat are aceeasi expunere.

 

Tine cont: Promovarea nu prelungeste valabilitatea anuntului. Asadar, inainte de a activa o promovare pe unul dintre anunturile tale, asigura-te ca el va ramane activ pe intreaga durata de promovare.  

 

De asemenea anunturile promovate sunt afisate doar in categoriile si orasele alese.

Din datele noastre, un anunt promovat are de 9 ori mai multi cumparatori interesati.

Te poate interesa si cum activezi promovarea.