Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Promovarea in lista – ce inseamna si cum se activeaza?

Cand un utilizator tasteaza in bara de cautari un anumit produs sau serviciu, e deja interesat sa faca o achizitie. Asigura-te ca iti remarca anuntul in acest moment decisiv cu ajutorul serviciului Promovare in lista. Din datele noastre, asta iti poate aduce de pana la 9 ori mai multi cumparatori interesati.

Timp de 7 sau 30 de zile, in functie de serviciul selectat, anuntul tau va fi afisat preferential:

- Intre primele 5 anunturi din lista cu rezultate ale cautarii facute
- Cu o banda galbena, foarte vizibila, in dreptul primei fotografii, cu textul Promovat

 

Anunturi_promovate.png

Anuntul tau se bucura de o expunere mare indiferent de numarul total de vanzatori care au ales acelasi serviciu. Intotdeauna vor fi afisate doar cel mult 5 anunturi promovate, aratate alternativ, pentru vizibilitate egala.

Numarul de dati in care apare anuntul tau depinde si de cautarile pe care le fac utilizatorii. Unii vor fi dispusi sa caute doar in judetul sau orasul lor, nu oriunde in Romania, iar altii poate vor folosi cuvinte- cheie, nu filtrele predefinite de noi.

Promovarea in lista dureaza 7 sau 30 de zile, la alegerea ta, si nu prelungeste valabilitatea anuntului. Asigura-te ca anuntul tau e activ pe o durata cel putin egala cu cea a promovarii in lista. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Daca te-ai hotarat, uite cum accesezi serviciul:

1. Daca ai deja un anunt activ

Intra in contul tau OLX, in sectiunea de Anunturi active. Vei gasi in dreptul fiecarui anunt un buton pe care scrie mare Promoveaza. Apasa-l.

promo_prima_pagina.png

In pagina deschisa, selecteaza serviciul Promovare in lista si selecteaza durata: 7 zile sau 30 de zile. Da click si urmeaza instructiunile de plata.

2. Daca acum adaugi un anunt

Apasa butonul Adauga anunt nou si completeaza informatiile despre produsul sau serviciul oferit. La sectiunea de Promovare, sub cele 3 casete de optiuni gasesti si alte metode de promovare disponibile. Bifeaza optiunea Promovare in lista si selecteaza durata – 7 zile sau 30 de zile. Publica anuntul si urmeaza instructiunile de plata.

 

 Tipuri_de_promovari.png

Pretul difera in functie de categoria in care este plasat anuntul, aici apare doar un exemplu.

Vrei si mai multa vizibilitate pentru anuntul tau? Activeaza serviciile Promovare pe prima pagina si Reactualizare zilnica timp de 7 zile sau pachetul de promovare Pro ce contine toate serviciile intr-un singur loc.