Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni. Pentru mai multe informatii apasa aici

Cum functioneaza promovarea in lista si cum pot activa serviciul?

Promovarea unui anunt inseamna afisarea preferentiala a anuntului tau, la inceputul fiecarei liste, cu titlul "Promovat".

Pe fiecare lista de anunturi poti oricand sa vezi cateva promovate. Numarul variaza in functie de numarul total de promovari pentru anumite filtre si parametri. Astfel, un cumparator poate cauta pe toata Romania, altul pe orasul sau judetul lui. Un cumparator face cautare dupa cuvinte-cheie, altul aplicand filtrele noastre, predefinite.

Asadar daca intr-o categorie se afla mai mult de 5 anunturi promovate, in pagina se vor afisa cate 5, iar la fiecare incarcare a paginii, in galerie acestea se vor schimba astfel incat toate sa beneficieze de expunere egala.

Anunturi_promovate.png

Anunturile promovate se afiseaza altfel de la un client la altul, astfel incat fiecare anunt promovat are aceeasi expunere.

Tine cont: Promovarea nu prelungeste valabilitatea anuntului. Asadar, inainte de a activa o promovare pe unul dintre anunturile tale, asigura-te ca el va ramane activ pe intreaga durata de promovare.  

 

De asemenea anunturile promovate sunt afisate doar in categoriile si orasele alese. Din datele noastre, un anunt promovat are de 9 ori mai multi cumparatori interesati.

Activarea unei promovari in lista:

1. Daca ai deja anunt:

  • Intra in contul tau OLX
  • Fiecare din anunturile tale are un buton "Promoveaza"

promo_prima_pagina.png

  • Click pe buton si urmeaza instructiunile de plata pas cu pas (detalii despre plata aici)

2. Daca iti adaugi anunt nou:

  • Completezi formularul de adaugare anunt nou si spre final vei gasi caseta de mai jos (de unde alegi daca adaugi anunt clasic sau promovat).

 Tipuri_de_promovari.png

  • Bifeaza optiunea* cea mai buna pentru tine (fie un pachet de Promovare ce include mai multe servicii, fie Promovare in Lista direct) si da click pe Continua catre plata
  • Urmeaza apoi pasii de plata (detalii despre plata cum platesti).

*preturile pot sa difere in functie de categoria anuntului postat.