Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Te rugam sa ai in vedere ca in cazul livrarii produselor oferita de FanCourier, taxa de ramburs a banilor in plic s-a modificat la 9.52 RON. Datorita unor erori de afisare, atat in pagina de comanda cat si pe AWB, va fi vizibila o suma eronata momentan. Multumim de intelegere si lucram la o remediere cat mai rapida.

Ce este reactualizarea platita?

Anunturile noi apar primele in lista de cautari si sunt cele mai vizibile pentru potentiali cumparatori. Daca ai un anunt care si-a pierdut din vizibilitate odata cu trecerea timpului, ai optiunea sa il readuci sus in lista de rezultate afisate cu ajutorul serviciului de reactualizare.

Daca ai folosit deja prelungirea anuntului (disponibila in ultimele 3 zile de dinainte de expirarea anuntului), mai la dispozitie doua variante consta cost:

- reactualizare fulger, care iti aduce anuntul pe prima pozitie imediat. O gasesti in lista ta de anunturi active, langa butonul de promovare, si poate fi folosita de cate ori consideri necesar.

 

anunt_reactualizare.png


- reactualizare automata timp de 7 zile. O gasesti apasand pe butonul de Promovare, care poate fi folosita ori de cate ori o sa achizitionezi serviciul. Pentru activare, bifeaza optiunea Reactualizare zilnica timp de 7 zile si urmeaza instructiunile de plata.

Screenshot_14.png

Pretul difera in functie de categoria in care este plasat anuntul, aici apare doar un exemplu.

Reactualizarea reseteaza temporar data publicarii anuntului, dar nu si valabilitatea sa – va fi dezactivat tot in ziua anuntata de la bun inceput. Asigura-te ca nu cumperi serviciul pentru o perioada mai mare decat cea in care anuntul tau va fi activ. Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Ca si alte servicii ale noastre, reactualizarea platita poate fi achitata prin SMS, card online, ordin de plata sau prin contul OLX in care ai disponibila in cont suma necesara. Pretul depinde de durata perioadei de reactualizare, categoria si subcategoria in care e incadrat anuntul si de modalitatea de plata pe care o alegi.

Vrei si mai multa vizibilitate pentru anuntul tau? Activeaza serviciile Promovare pe prima pagina si Promovare in lista.