Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Modificari in categoria locurilor de munca

Ce este reactualizarea platita?

Este foarte simplu! Acum ai posibilitatea sa resetezi data de publicare a anunturilor oricand doresti. Asta inseamna ca va urca in rezultatele cautarilor, deci va avea si o vizibilitate mai mare.

De asemenea, este bine sa stii ca vei putea reactualiza anunturile in urma efectuarii unei plati atata timp cat anuntul este activ pe site.

Exista 2 tipuri de reactualizari:

*Reactualizare fulger* - ai inclusa o singura reactualizare

*Reactualizare zilnica timp de 7 zile * - ai inclusa reactualizare automata, zilnica, timp de 7 zile.

Reactualizare_fulger.png

Astfel, daca anuntul mai are 6 zile de valabilitate, dar tu platesti astazi pentru el o reactualizare fulger (de exemplu) pentru a-l urca in rezultate, aceasta nu va afecta cu nimic timpul ramas pana la expirarea anuntului. Tot in 6 zile va fi dezactivat, dar el va urca in lista de anunturi din care face parte (standard sau promovate) si pe site va fi afisat cu data de astazi, figurand intre primele. 

 

anunt_reactualizare.png

 

Ca si modalitati de plata poti alege, la fel ca si pana acum, plata prin: SMS, card online, ordin de plata sau prin contul OLX.ro (in cazul in care suma respectiva este disponibila deja in cont).

 

Tine cont: Reactualizarea este un tip de promovare a anuntului tau.  Promovarea nu prelungeste valabilitatea anuntului. Asadar, inainte de a activa o promovare pe unul dintre anunturile tale, asigura-te ca el va ramane activ pe intreaga durata de promovare.