Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Our site is currently down for maintenance.

In cat timp vine curierul pentru ridicarea coletului?

Afli chiar cand plasezi comanda. Din formular poti alege data si intervalul orar la care vrei sa ajunga la tine un curier. Intervalul orar poate varia in functie de mai multi factori independenti de curier, ca starea vremii, trafic etc.

Asa arata zona de formular de unde iti selectezi data si ora.

In exemplul de mai sus, acestea au fost orele propuse completand formularul pe 5 februarie, la ora 11:30. De asemenea, am ales ca imi printez eu AWB-ul.

Propunerile de zi si interval orar variaza in functie de:

- ora la care plasezi comanda (daca este dupa pranz, cel mai propbabil incepand cu ziua urmatoare va veni un curier)

- cine printeaza AWB-ul - tu sau Urgent Cargus; daca il printeaza ei, vor veni in ziua urmatoare plasarii comenzii (pentru ca este printat fizic la sediul Urgent Cargus, curierii il primesc a doua zi, cand isi incep traseul)

Daca vrei sa schimbi ora de sosire, poti suna la direct la Urgent Cargus la numarul de telefon 021.9330 (pentru Bucuresti) sau la 021.9282 (pentru provincie).

~~~~~~~~~~~~~~

Programul standard in care curierii Urgent Cargus preiau coletele este de luni pana vineri. Coletele sunt preluate si Sambata, pana in ora 13:00. Daca plasezi comanda Sambata dupa ora 11:00, Duminica sau de sarbatori legale, curierul va sosi la adresa specificata pentru preluarea coletului in prima sau a doua zi lucratoare.