Cum te putem ajuta?

Adauga anunt nou

Cum te putem ajuta?

Schimbari in categoria Auto, moto si ambarcatiuni. Pentru mai multe informatii apasa aici

Ce dimensiuni trebuie sa aiba coletul pentru a fi acceptat la transport?

In formularul de comanda online pentru un curier, Urgent Cargus sau Fan Courier, vei gasi 2 optiuni: colet normal sau colet voluminos.

Este important sa alegi varianta potrivita pentru ca in felul acesta vei stii exact costul transportului, de la bun inceput.

Iata cum arata formularul de curierat pe care il completezi.

Este bifat standard cu colet normal, recomandabil pentru produse de pana in 10 kg si fara forme speciale (ca telefoane, haine, incaltaminte, carti, laptop-uri, apararte foto, jucarii, electrocasnice mici etc) - in ceea ce priveste Urgent Cargus. Pentru livrarea prin Fan Courier, prin colet normal intelegem urmatoarele dimensiuni: 60 cm x 50 cm x 30 cm (L x l x h), maxim 40 kg.

Daca ai de vanzare un produs cu o forma mai speciala sau pur si simplu mare  (carucior, frigider, televizor cu diagonala mare, alte electrocasnice mari, bicicleta etc), bifeaza colet voluminos si completeaza datele:

Pentru livrarea prin Fan Courier, dimensiunile maxim acceptate sunt: 300 cm x 300 cm x 300 cm (L x l x h), 100 kg.

Este posibila si transportarea produselor mai mari (pana la 50 kg/piesa si pana la 250 kg/total transport). In acest caz contacteaza intai Urgent Cargus la 021.9330 (pentru Bucuresti) sau la 021.9282 (pentru provincie); avand in vedere ca astfel de transporturi necesita masini speciale este important sa ii anunti dinainte despre ce este vorba pentru ca agentul Urgent Cargus sa se deplaseze la adresa ta cu masina potrivita.